Creveti decorticati cu orez

de PurpleM in Fructe de mare, 11 Oct 2010 | 16580 vizualizari

 

O reteta simpla, delicioasa si hranitoare ce ii va incanta pe toti!

 

INGREDIENTE

  • 200 grame de creveti decorticati
  • 150 grame de orez
  • 3 catei de usturoi
  • o ceapa mica
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • mirodenii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti decorticati cu orez:

Se pune orezul la fiert cca 15-20 de minute. Intre timp crevetii se lasa la decongelat cateva minute apoi se fierb 2-3 minute apoi se scurg. Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se pun la calit in uleiul de masline. Dupa 2-3 minute se adauga crevetii si se prajesc circa 5 minute. Se adauga orezul scurs in prealabil. Se adauga mirodenii dupa gust (merge foarte bine cu busuioc sau curry, dupa preferinte) si se mesteca continuu. Se pune in farfurii si se serveste cald. Se poate manca cu sos de ardei dulce picant care se gaseste de obicei in raioanele de mancare chinezeasca.



TIPS-URI

1

Daca vreti ca orezul sa ramana intreg, sa nu se sfarame, treceti-l printr-un jet de apa rece dupa ce l-ati scurs.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti decorticati cu orez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

lilik 1

11.10.2010, 23:30

bun bun

La Ancuta 1

12.10.2010, 00:01

iliemihaic 1

19.11.2011, 15:26

Acum prepar reteta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu sparanghel si ciuperci sote