publicat la 30.11.2022
publicat la 14.05.2022
publicat la 09.03.2022
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Gutuiata - Lichior de gutui
Se folosesc gutui bine coapte, se spala gutuile si se curata cotorul . Gutuile se taie felii lungi si se pun in damigeana . Eu am folosit o damigeana de 10 l . Am pus un strat de gutui si un strat de zahar, alternand gutuile si zaharul pana am pus toata cantitatea de...
Socata
Se spala florile de soc si se pun pe fundul borcanului. Se adauga zaharul si sucul de lamaie, plus cojile de lamaie taiate felii. Apoi se umple borcanul cu apa rece, se amesteca, se acopera cu un tifon si...