alldayspice

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 27.09.2013

RETETE6
PRIETENI14
Retete

Cheesecake

In Prajituri la 7 Oct 2014

Am maruntit in robot biscuitii+nucile, am adaugat scortisoara, untul topit, am omogenizat, dupa care am tapetat baza unei tavi de 20 cm, cu acest amestec. Am dat la rece cca 30 minute.   Intr-un bol am pus branza, zaharul, ouale, vanilia, scortisoara, coaja de lamaie, am omogenizat...

Chec cu dovleac copt

In Prajituri la 3 Oct 2013

Punem la copt dovleacul. Il taiem felii si il asezam intr-o tava de cuptor, la o temperatura de 200 grade celsius pana cand acesta devine moale. Dupa ce este gata, lasam la racit si desprindem pulpa dovleacului, pe care o pasam pentru a obtine un piure. Intr-un bol punem oul, zaharul si...

Tiramisu reţetă reinterpretata

In Prajituri la 30 Sep 2013

Tiramisu reţetă reinterpretata La prima vedere sunt multe ingrediente, pare a fi mult de munca, dar va asigur ca nu e asa. :) Pregatim o tava in care punem forme pentru briose din silicon/hartie. Preincalzim cuptorul la 180 grade celsius. Pregatim si cantarim toate ingredientele pentru a le...

Vinete umplute

In Mancaruri de legume la 30 Sep 2013

Pentru inceput, spalam si taiem  in doua, pe lungime, vinetele. Daca aveti un cutit cu lama ceramica, folositi-l, astfel vinetele nu se oxideaza. Scobim vinetele iar miezul il taiem bucatele pentru a le pune in umplutura. Pe aragaz punem o oala/tigaie, adaugam ulei de masline (3-4...

Panna cotta cu vanilie

In Bucataras in oras la 27 Sep 2013

Punem intr-o oala smantana, laptele, zaharul, semintele de vanilie si batonul ramas. Omogenizam foarte bine si punem oala pe argaz; lasam pana aproape de punctul de fierbere (se observa ca pe marginea lichidului se formeaza usoare bule). Luam de pe foc si incorporam gelatina* stoarsa foarte...

Pizza casei

In Pizza la 27 Sep 2013

Fainurile si grisul se pun intr-un bol impreuna cu sarea, formam o mica gropita si adaugam lichidul ( drojdia, zahar, apa calduta, ulei). Incepem sa omogenizam totul din mijloc catre exterior si apoi ne apucam de framantat. Dupa cca 10 min. in care am framantat aluatul, in lasam la crescut,...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 07.10.2014

Cheesecake

publicat la 03.10.2013

Chec cu dovleac copt

publicat la 30.09.2013

Tiramisu reţetă reinterpretata

 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]