Panna cotta cu vanilie

de alldayspice in Bucataras in oras, 27 Sep 2013 | 860 vizualizari

 

Cine nu a incercat panna cotta cu vanilie, acum e momentul!!!

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu vanilie:

Punem intr-o oala smantana, laptele, zaharul, semintele de vanilie si batonul ramas.


Omogenizam foarte bine si punem oala pe argaz; lasam pana aproape de punctul de fierbere (se observa ca pe marginea lichidului se formeaza usoare bule).


Luam de pe foc si incorporam gelatina* stoarsa foarte bine de apa.


*gelatina am pus-o la inmuiat in apa rece.


Omogenizam foarte bine amestecul, gelatina sa fie dizolvata complet.


Punem tot lichidul in 4 vase de cca 125 ml si lasam la rece minimum timp de 6 ore.


Va recomand sa o pregatiti de pe o zi pe alta. (azi pentru maine)


Gustul delicat si racoritor cucereste pe oricine.



*reteta am pregatit-o dupa aparitia in good food de septembrie (pag 76).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

alldayspice 1

30.09.2013, 07:52

alldayspice 1

30.09.2013, 07:53

da, Diaconta, eu sunt, alldayspice! am venit in vizita si pe aici.

diaconta 1

03.10.2013, 13:32

ma bucur foarte bine ai facut pentru ca e frumos la noi
eu sunt cam lipsa o vreme,dar imi revin

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua cu bacon in sos de mustar