publicat la 16.12.2012
publicat la 14.12.2012
publicat la 11.12.2012
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza MARGHERITA
Incepem cu aluatul,amestecam toate ingredientele,le framantam cu lapte cald,apoi cu ulei,il lasam sa creasca jumatate de ora. Sucul de rosii il amestecam cu 4 linguri de ulei de masline si sare. Cand aluatul a crescut,formam un blat pt pizza si il ungem cu sucul de rosii. Adaugam si...
Pizza
Intr-un vas inalt punem faina, oul, drojdia (jumatate dintr-un cub de 25g), sare si framantam cu lapte caldut. Lasam aluatul la crescut intr-un loc cald, acoperit cu un prosop. Din acest aluat am facut 2 pizza. Pregatim salamul, pt prima pizza am taiat salamul felii si pt cea dea doua l-am...