Pizza

de andreea_angelo in Pizza, 27 Noi 2012 | 1897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • drojdie (un cub de 25gdin care am folosit doar jumatate)
  • lapte
  • 1 ou
  • ulei
  • sare
  • salam
  • cascaval
  • 3 oua
  • bulion
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Intr-un vas inalt punem faina, oul, drojdia (jumatate dintr-un cub de 25g), sare si framantam cu lapte caldut. Lasam aluatul la crescut intr-un loc cald, acoperit cu un prosop.


Din acest aluat am facut 2 pizza.


Pregatim salamul, pt prima pizza am taiat salamul felii si pt cea dea doua l-am facut suvite. Batem cele 3 oua ca pt omleta si radem cascavalul. Cand aluatul a crescut il impartim in doua partii egale si facem doua blaturi pt pizza. Pt ornat, asezam salamul, cascavalul ras si oul, punem si cateva picaturi de bulion, presam un pic de sare si il punem la copt 15-20 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Cris2711 1

28.11.2012, 00:05

imi place cum gatesti

gaby_gabytza 1

28.11.2012, 09:48

ffff buuna

Bya Ralu 1

31.01.2013, 21:29

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Turtite cu dovlecei si cascaval