Pizza

de andreea_angelo in Pizza, 27 Noi 2012 | 1819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • drojdie (un cub de 25gdin care am folosit doar jumatate)
  • lapte
  • 1 ou
  • ulei
  • sare
  • salam
  • cascaval
  • 3 oua
  • bulion
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Intr-un vas inalt punem faina, oul, drojdia (jumatate dintr-un cub de 25g), sare si framantam cu lapte caldut. Lasam aluatul la crescut intr-un loc cald, acoperit cu un prosop.


Din acest aluat am facut 2 pizza.


Pregatim salamul, pt prima pizza am taiat salamul felii si pt cea dea doua l-am facut suvite. Batem cele 3 oua ca pt omleta si radem cascavalul. Cand aluatul a crescut il impartim in doua partii egale si facem doua blaturi pt pizza. Pt ornat, asezam salamul, cascavalul ras si oul, punem si cateva picaturi de bulion, presam un pic de sare si il punem la copt 15-20 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Cris2711 1

28.11.2012, 00:05

imi place cum gatesti

gaby_gabytza 1

28.11.2012, 09:48

ffff buuna

Bya Ralu 1

31.01.2013, 21:29

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini pizza