Lipie cu ciuperci

de pity19 in Pizza, 21 Mai 2014 | 1564 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru o lipie! Am folosit :
  • 400 gr faina
  • un plic drojdie
  • 150-200 ml apa
  • o lingurita sare
  • un varf lingura zahar
  • 1 lingura oregano
  • jumatate de ardei rosu
  • jumatate de ardei galben
  • 50 gr branza sarata de vaca
  • 100 gr ciuperci la borcan taiate
  • 50 gr cascaval Delaco
  • un ou ptr uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie cu ciuperci:

Adaugam faina intr-un vas , dupa care sarea , zaharul , drojdia , oregano , iar pentru inceput punem doar 100 ml apa calda , framantam , se mai adauga treptat apa cat mai este nevoie pentru a nu iesi un aluat prea lipicios sau prea tare! Luam o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt , intindem aluatul si dam forma cu o farfurie rotunda , punem lipia in tava , ungem cu oul batut , adaugam ardei rosu si galben pe care l-am clatit bine si l-am taiat marunt , ciupercile , branza si cascavalul date pe razatoare! Dam la cuptorul preincalzit la 180 gr pentru cca 30 de minute!

 

TIPS-URI

1

Nu am lasat aluatul la odihnit pentru ca el oricum se umfla putin in cuptor si nu mai este nevoie !

2

Am intins lipia foarte subtire!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

21.05.2014, 20:15

Buna.

pity19 1

21.05.2014, 20:39

multumesc!

marcela1979 1

22.05.2014, 12:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu carne tocata , carnat si slaninuta