Briose cu branza aromata cu portocale

de andreea_angelo in Prajituri, 11 Dec 2012 | 1806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie de mix pentru briose(care contine:un amestec pentru copt,un praf pentru crema)
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 200g branza proaspata
  • 50g margarina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza aromata cu portocale:

Se adauga amestecul pentru copt impreuna cu oul, uleiul si laptele si se mixeaza pana ce preparatul devine cremos.


Se pune in 12 forme de briose aluatul obtinut si se baga in cuptor la 160°,timp de 25 minute.


Dupa coacere briosele se lasa la racit si pregatim crema. Se adauga branza cu margarina si praful pentru crema si mixam pana devine cremos. Se decoreaza briosele cu crema obtinuta si se netezeste cu ajutorul unui cutit (sau utilizati o punga pentru umplut). La final presaram fulgi de ciocolata neagra si le pastram in frigider pana inante de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza aromata cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

andreea_angelo 1

04.01.2013, 19:25

multumesc

Bya Ralu 1

07.01.2013, 21:26

andreea_angelo 1

11.01.2013, 14:03

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Braduti