Tarta de biscuiti cu crema de branza

de Lau in Prajituri, 22 Iul 2011 | 2866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti
  • 100 g unt
  • 300 g branza de vaci proaspata
  • 200 g frisca
  • 100 g iaurt
  • 100 g zahar
  • 5 g gelatina
  • 1 plic de tort jelee rosu
  • 3 linguri de zahar
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de biscuiti cu crema de branza:

tragem biscuitii prin masina de tocat, ii amestecam cu untul topit si 2 linguri de zahar


tapetam o tava cu pereti detasabili cu folie alimentara adaugam biscuitii si cu o lingura ii presam putin


branza o mixam cu zaharul pana acesta se topeste.


frisca o batem bine si adaugam iaurtul,amestecam dupa care adaugam si branza si omogenizam


gelatina o hidratam in 3 linguri de apa timp de 5 minute, dupa care o punem pe baie de abur pana se dizolva complet. Adaugam compozitia de branza, omogenizam dupa care turnam peste blatul de biscuiti. Dam la frigider pentru 30 de minute


pregatim plicul de tort jelee conform instructiunilor de pe plic dupa care o lasam 1 minut sa se raceasca si o turnam peste crema. Dam din nou la rece pana se intareste,razuim ciocolata deasupra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de biscuiti cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:52

MotanLaOale 1

25.07.2011, 08:18

buna buna

Lau 1

07.08.2011, 22:19

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert foaie de napolitana cu crema caramel si biscuiti