Tarta de biscuiti cu crema de branza

de Lau in Prajituri, 22 Iul 2011 | 4508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti
  • 100 g unt
  • 300 g branza de vaci proaspata
  • 200 g frisca
  • 100 g iaurt
  • 100 g zahar
  • 5 g gelatina
  • 1 plic de tort jelee rosu
  • 3 linguri de zahar
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de biscuiti cu crema de branza:

tragem biscuitii prin masina de tocat, ii amestecam cu untul  topit si 2 linguri de zahar

tapetam o tava cu pereti detasabili cu folie alimentara adaugam biscuitii si cu o lingura ii presam putin

branza o mixam cu zaharul pana acesta se topeste.

frisca o batem bine si adaugam iaurtul,amestecam dupa care adaugam si branza si omogenizam

gelatina o hidratam in 3 linguri de apa timp de 5 minute, dupa care o punem pe baie de abur pana se dizolva complet. Adaugam compozitia de branza, omogenizam dupa care turnam peste blatul de biscuiti. Dam la frigider pentru 30 de minute

pregatim plicul de tort jelee conform instructiunilor de pe plic dupa care o lasam 1 minut sa se raceasca si o turnam peste crema. Dam din nou la rece pana se intareste,razuim ciocolata deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de biscuiti cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Piknic