Omleta cu zucchini

de Maria68 in Mancare copii, 14 Oct 2012 | 3169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 zucchini fraged
  • 1 morcov mic
  • 4 oua
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri cascaval ras
  • 1 lingura unt
  • patrunjel verde pentru decor
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu zucchini:

Dovlecelul se spala, se taie felii subtiri si se caleste usor in unt. Scoatem feliile de dovlecei deoparte, iar in locul lor calim feliile subtiri de morcov pana se inmoaie, dupa care le scoatem din tigaie.

Asezam feliile de dovlecel si de morcovi intr-o forma termorezistenta unsa generos cu unt. Separat, batem ouale cu smantana, cascavalul ras, sare si piper, dupa gust. Turnam amestecul peste feliile de legume sotate.Introducem forma in cuptorul bine incins cca. 15 minute, la foc mare, pana se incheaga si capata aspect de omleta.


Se serveste calda , decorata cu frunze de patrunjel.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Andreea Caroline 1

27.10.2012, 18:02

ce ti-e cu termenii astia...biata limba romana...pacat ca trebuie sa ne familiarizam cu termeni care nu ne sint la indemina...

andreea_angelo 1

17.11.2012, 12:31

eu cred ca TWILIGHT sau cum o chemao pe aceasta ''doamna''este putin cam invidioasa pt ca tia iesit reteta foarte bine,chiar am sa o trec la favorite!!BRAVO!!

Andreea Caroline 1

12.12.2012, 22:41

... hai Andreea ca nu o fi invidie pe o omleta ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Crenvustei de pui la gratar