Omleta cu zucchini

de Maria68 in Mancare copii, 14 Oct 2012 | 3235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 zucchini fraged
  • 1 morcov mic
  • 4 oua
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri cascaval ras
  • 1 lingura unt
  • patrunjel verde pentru decor
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu zucchini:

Dovlecelul se spala, se taie felii subtiri si se caleste usor in unt. Scoatem feliile de dovlecei deoparte, iar in locul lor calim feliile subtiri de morcov pana se inmoaie, dupa care le scoatem din tigaie.

Asezam feliile de dovlecel si de morcovi intr-o forma termorezistenta unsa generos cu unt. Separat, batem ouale cu smantana, cascavalul ras, sare si piper, dupa gust. Turnam amestecul peste feliile de legume sotate.Introducem forma in cuptorul bine incins cca. 15 minute, la foc mare, pana se incheaga si capata aspect de omleta.


Se serveste calda , decorata cu frunze de patrunjel.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Andreea Caroline 1

27.10.2012, 18:02

ce ti-e cu termenii astia...biata limba romana...pacat ca trebuie sa ne familiarizam cu termeni care nu ne sint la indemina...

andreea_angelo 1

17.11.2012, 12:31

eu cred ca TWILIGHT sau cum o chemao pe aceasta ''doamna''este putin cam invidioasa pt ca tia iesit reteta foarte bine,chiar am sa o trec la favorite!!BRAVO!!

Andreea Caroline 1

12.12.2012, 22:41

... hai Andreea ca nu o fi invidie pe o omleta ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de primavara cu sos de smantana