Omleta cu zucchini

de Maria68 in Mancare copii, 14 Oct 2012 | 5038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 zucchini fraged
  • 1 morcov mic
  • 4 oua
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri cascaval ras
  • 1 lingura unt
  • patrunjel verde pentru decor
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu zucchini:

Dovlecelul se spala, se taie felii subtiri si se caleste usor in unt. Scoatem feliile de dovlecei deoparte, iar in locul lor calim feliile subtiri de morcov pana se inmoaie, dupa care le scoatem din tigaie.
Asezam feliile de dovlecel si de morcovi intr-o forma termorezistenta unsa generos cu unt. Separat, batem ouale cu smantana, cascavalul ras, sare si piper, dupa gust. Turnam amestecul peste feliile de legume sotate.Introducem forma in cuptorul bine incins cca. 15 minute, la foc mare, pana se incheaga si capata aspect de omleta. 

Se serveste calda , decorata cu frunze de patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

- Andreea - 1

27.10.2012, 18:02

ce ti-e cu termenii astia...biata limba romana...pacat ca trebuie sa ne familiarizam cu termeni care nu ne sint la indemina...

andreea_angelo 1

17.11.2012, 12:31

eu cred ca TWILIGHT sau cum o chemao pe aceasta ''doamna''este putin cam invidioasa pt ca tia iesit reteta foarte bine,chiar am sa o trec la favorite!!BRAVO!!

- Andreea - 1

12.12.2012, 22:41

... hai Andreea ca nu o fi invidie pe o omleta ...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui cu spanac- spinacini