Carnati de casa

de andreea_angelo in Mezel de casa, 14 Dec 2012 | 10692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg carne de vita tocata
  • 3 kg carne de porc tocata
  • (slanina)
  • 2 capatani de usturoi
  • condimente pentru carnati
  • mate pentru carnati(de porc)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Carnea tocata de vita si de porc, se pune intr-un vas mare unde se amesteca bine. Daca carnea de porc este numai macra, trebuie pus si slanina, cam jumatate de kg, dar daca luati carne de porc cu tot cu slanina si o tocati voi, e mai bine, sa nu fie doar macra. Daca afumati carnatii, grasimea o se se scurga si o sa ramana numai buni.

Pisam si usturoiul si il adaugam peste carne, impreuna cu 2 plicuri de condimente pt carnati, sare si piper dupa gust. Ca sa gustam sa ne asiguram ca nu facem carnatii nesarati, prajim in tigaie o bucatica de carne, sub forma de chiftele si ne dam seama mai bine daca mai este nevoie de ceva.

Spalam matele bine de sare, daca sunt din cele cumparate, si formam carnatii cu ajutorul masinii de tocat carne. Daca ii afumam trebuie sa ii punem la scurs (eu am folosit un baston pe doua scaune), daca ii vrem proaspeti,ii punem direct in congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

MonaMimi 1

16.12.2012, 12:11

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:18

Mă așteaptă și pe mine acasă să-i fac. Îmi place rețeta pentru că folosește ingrediente simple!

andreea_angelo 1

16.12.2012, 13:17

va multumesc eu iam facut pentru prima data,si mi-au iesit super cu cantitatile puse

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa