Carnati de casa

de andreea_angelo in Mezel de casa, 14 Dec 2012 | 7620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg carne de vita tocata
  • 3 kg carne de porc tocata
  • (slanina)
  • 2 capatani de usturoi
  • condimente pentru carnati
  • mate pentru carnati(de porc)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Carnea tocata de vita si de porc, se pune intr-un vas mare unde se amesteca bine. Daca carnea de porc este numai macra, trebuie pus si slanina, cam jumatate de kg, dar daca luati carne de porc cu tot cu slanina si o tocati voi, e mai bine, sa nu fie doar macra. Daca afumati carnatii, grasimea o se se scurga si o sa ramana numai buni.


Pisam si usturoiul si il adaugam peste carne, impreuna cu 2 plicuri de condimente pt carnati, sare si piper dupa gust. Ca sa gustam sa ne asiguram ca nu facem carnatii nesarati, prajim in tigaie o bucatica de carne, sub forma de chiftele si ne dam seama mai bine daca mai este nevoie de ceva.


Spalam matele bine de sare, daca sunt din cele cumparate, si formam carnatii cu ajutorul masinii de tocat carne. Daca ii afumam trebuie sa ii punem la scurs (eu am folosit un baston pe doua scaune), daca ii vrem proaspeti,ii punem direct in congelator.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

MonaMimi 1

16.12.2012, 12:11

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:18

Mă așteaptă și pe mine acasă să-i fac. Îmi place rețeta pentru că folosește ingrediente simple!

andreea_angelo 1

16.12.2012, 13:17

va multumesc eu iam facut pentru prima data,si mi-au iesit super cu cantitatile puse

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Carnati a la Pana