Blogosfera culinara

Arta culinara romaneasca

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Blog destinat retetelor culinare romanesti.

Cartofi prăjiţi

Data:02.02.2011

Zilele trecute au sunat la uşă doi prieteni. Aveau cîte o sticlă cu vin sub braţ. M-am... articol complet

Alegera vinului

Data:02.02.2011

Alegerea sortimentului de vin în funcţie de preparate nu este la mîna oricui. La marile... articol complet

Miel copt în spuză

Data:20.01.2011

Miel copt în spuză, o reţetă veche de cînd lumea, dar  scumpă în zilele noastre. Se... articol complet

Pastă de sardine

Data:29.12.2010

Pentru tartinele de revelion, vă propun o pastă de sardine foarte gustoasă. Am făcut de... articol complet

ASADO CON CUERO

Data:29.12.2010

ASADO CON CUERO... am întîlnit pentru prima dată această denumire într-o carte scrisă de... articol complet

Fructe şi legume modificate genetic

Data:22.12.2010

De curînd, guvernul României în nemaipomenita sa grijă faţă de sănătatea românilor,... articol complet

Pane din file de pangasius

Data:26.10.2010

Pangasius este un peşte cu o carne albă din familia somnului. Fiind gras, se pot face un număr... articol complet

Peşte marinat

Data:25.10.2010

Un aperitiv foarte gustos  este peştele marinat. Se poate folosi aproape orice fel de... articol complet

Salată de hering afumat

Data:24.10.2010

Vă prezint o salată simplă din hering afumat, la care se pretează excelent, o ţuiculiţă... articol complet

Varză murată

Data:22.10.2010

Dacă pînă acum nu aţi pus varza la murat, în cele ce urmează vă prezint posibilitatea de a... articol complet

Mere în halat

Data:20.10.2010

Această reţetă o ştiu de la mama. Ne făcea acest preparat cînd nu avea prea mult... articol complet

Conserve: Castraveţi muraţi

Data:14.08.2010

Începînd cu 1 August se pot prepara conservele pentru iarnă. De regulă vom începe cu... articol complet

România obiectivă: Regatul Valahiei, cum să faci un brand de "ţară"#links#links

Data:30.07.2010

România obiectivă: Regatul Valahiei, cum să faci un brand de "ţară"#links#links!!!... articol complet

- Vinetele

Data:14.05.2010

Vinetele originare din India, au ajuns în Europa în jurul anului 1500.Valoare energetică 20-25... articol complet

- Ciorbă cu măcriş

Data:12.05.2010

Se apropie vara. Deja în pieţe au apărut legumele de sezon. Vă propun aşa dar o ciorbă cu... articol complet

Piftie de porc

Data:17.12.2009

Piftia sau Racitura de porc, este un preparat care nu lipseste nici-odata de la masa de Craciun... articol complet

- Magiun de prune

Data:27.10.2009

Magiun, Lictar in Transilvania, Povidla in Moldova, Silvoi si Pecmez in Banat si alte denumiri... articol complet

- Compot de pere

Data:26.10.2009

Va prezint o reteta deosebita pentru un compot de pere. Compozitie: pere de iarna coapte doar pe... articol complet

- CLAPONUL - CHAPON

Data:21.10.2009

CLAPONUL: prima atestare a existentei claponului dateaza din anul 162 I.Cr. in Roma antica.Ce... articol complet

- Copane de pui la capac

Data:20.10.2009

   Va propun o reteta interesanta pentru cina.Compozitie: 4-5 copane de pui, sau... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]