Blog destinat retetelor culinare romanesti.
- Visinate
Data:20.08.2009Bauturile de tip visinata iau in general numele fructului din care se produce: smeura, afine,... articol complet
- Salata de fructe
Data:07.08.2009- Salata de capsuni:- 5 portii: 750 gr. capsuni, 250 gr. frisca, 125 gr. zahar pudra, 50 ml. rom... articol complet
- Sosuri.
Data:28.07.2009- In prepararea mancarurilor, un loc important il ocupa sosurile. Acestea dau o savoare deosebita... articol complet
- Unt compus
Data:25.07.2009- Untul compus se obtine prin incorporarea mai multor elemente aromatice. Se utilizeaza ca baza... articol complet
- Tartine
Data:24.07.2009Tartina sau sandwich?.In general cele doua denumiri se confunda, dar in realitate intre ele... articol complet
- Castraveti murati repede
Data:24.07.2009- Pentru un borcan de 3 litri: 2 kg. castraveti mici si mijlocii, un ardei iute, 35 gr. sare mare... articol complet
- Omleta
Data:23.07.2009Omleta simpla: 4 oua, un cubulet de unt sau doua linguri de ulei, doua linguri de lapte (sau... articol complet
- Papara din oua.
Data:21.07.2009- Papara cu costita afumata: (pentru o persoana), 2 oua, o felie de costita afumata cca. 20 gr.,... articol complet
- Oua fierte.
Data:21.07.2009- Cred ca fiecare dintre noi am bombanit cand oul pus l-a fiert sa spart si s-a imprastia in apa.... articol complet
- Bere de casa
Data:20.07.2009- Pentru-ca este vara si este cald, va prezint mai jos o reteta pentru bere de casa. Cine o... articol complet