"Simplitatea este ceea care te apropie de perfectiune" este crezul nostru ilustrat prin retete usor de preparat si torturi de ciocolata in mantie de fondant cu un design deosebit!Simplu si bun
Branzoaice cu maia sau Sauerteig Quarkbrötchen
Data:09.11.2015Dragilor, stiu ca a trecut o gramada de timp de cand nu am mai scris, insa pe langa faptul ca... articol complet
Paine mexicama cu malai si maia
Data:19.07.2015Caldura mare, agitatie, oameni intoleranti, mirosuri grele, claxoane, cuvinte urata, trafic prea... articol complet
Pide, paine turceasca cu maia
Data:14.06.2015Pe masura ce se apropie vara, timpul parca se contracta din ce in ce mai mult, sunt tot mult mai... articol complet
Baklava from scratch
Data:10.06.2015Trebuie sa recunosc ca nu am fost niciodata in Turcia si ca nu am avut niciodata ocazia sa gustam... articol complet
Retete turcesti- The Food Connection
Data:15.05.2015Ta-da-da-dam! Ta-da-da-dam! Acest sfarsit de saptamana este unul foarte important pentru noi,... articol complet
Food Revolution Day, 15 mai 2015 in Timisoara
Data:12.05.2015Dragilor, asa cum doar foarte putin dintre voi au aflat deja, avem deosebita placere sa va... articol complet
Knekkebrod sau Knäckebrot
Data:10.05.2015Nici nu mi-as fi imaginat atunci cand am acceptat provocarea Oanei si Dianei (Savori urbane) de... articol complet
Soft butter rolls, "hveteboller" sau chifle moi cu maia
Data:04.05.2015Excursia noastra culinara ne poarta luna aceasta pe taramuri nordice, in tarile scandinavice,... articol complet
Sauerteig bio Brezel (covrigi cu maia)
Data:14.04.2015Copilarie, amintiri, dragoste, liniste, siguranta, soare, limba germana, aroma miros si culoare,... articol complet
Sauerteig Mischbrot sau paine bio cu maia si faina de secara 30%
Data:09.04.2015Deutschland ist Brot-Weltmeister...cel putin asa se lauda o revista germana cu specific culinar,... articol complet
Dattelmakronen sau bezele cu migdale si curmale
Data:09.04.2015Dragilor, dupa o tacere indelungata datorata exclusiv lipsei acute de timp, revenim in forta cu 3... articol complet
Szechuan Crème brûlée cu compot de portocale rosii
Data:15.02.2015Hmmm, daca tot a fost un sfarsit de saptamana dulce, cu declaratii si inimioare, ce spuneti... articol complet
Ridichea neagra - remediu natural pentru tuse
Data:12.02.2015Ridichea neagră sau Raphanus sativus niger este o legumă anuala rădăcinoasa, un membru al... articol complet
Linguine cu homar
Data:18.01.2015La multi ani! Va dorim un An Nou minunat tuturor si va multumim ca sunteti alaturi de noi in... articol complet
Iepure la cuptor
Data:21.12.2014De cand lucrurile au inceput sa ia putina amploare cu Simplu si bun, foarte multa lume ma... articol complet
Paine cu maia, castane si tarate
Data:01.12.2014Trebuie sa recunosc ca postarea si painea se datoreaza invitatiei lansate de prietena nostra... articol complet
Castane prajite - miros de toamna sau de Sarbatori?
Data:01.12.2014Din copilarie nu am foarte multe amintiri legate de castane, poate pentru ca in Banat nu se prea... articol complet
Atelier de croissante cu maia
Data:25.10.2014A venit, a venit toamna....cu o paleta foarte interesanta de culori si arome, iar bruma de afara... articol complet
Supa crema de dovleac
Data:21.10.2014Dovleacul este in opinia mea unul dintre starurile acestui anotimp. Plin de vitamine, substante... articol complet
Focaccia cu maia, faina alba si 90% hidratare
Data:16.10.2014Happy World Bread Day! To all, food bloggers or not! Daca nu stiati, 16 octombrie a fost... articol complet