"Simplitatea este ceea care te apropie de perfectiune" este crezul nostru ilustrat prin retete usor de preparat si torturi de ciocolata in mantie de fondant cu un design deosebit!Simplu si bun
Atelier de paine cu maia, Cluj 11 octombrie 2014
Data:07.10.2014Cluj here we come! Avem placerea sa va anuntam organizarea primului nostru atelier de paine cu... articol complet
Focaccia Simplusibun (bio cu maia)
Data:19.09.2014Hmmm dragilor...mi-am imaginat de 1000 de ori cel putin acest post, acest nou inceput dupa o... articol complet
Tort de bezea cu caramel si ciocolata
Data:04.05.2014Dragilor, sunt convinsa ca va imaginati ca torturile pe care le fac pentru noi arata impecabil,... articol complet
Cozonac traditional cu maia
Data:19.04.2014Trebuie sa marturisesc ca nu am facut cozonaci traditionali de prea multe ori in viata mea, am... articol complet
Panettone cu maia
Data:18.04.2014Panettone, una dintre vechile si marile mele iubiri din domeniul culinar, atat de veche incat... articol complet
Cum vopsim natural ouale de Pasti?
Data:18.04.2014Ma bucur din suflet sa observ ca tot mai multa lume se intoarce catre natura atunci cand vine... articol complet
Croissante bio cu maia...
Data:29.03.2014Stiu ca este un post pe care il asteptati cu totii...nu voi scrie foarte multe, dar vreau sa... articol complet
Paine cu maia 25% secara, emmer si seminte de in
Data:15.03.2014Bread face, nu vi se pare? Sau fata placuta a painii... oricum am alege sa-i spunem va garantez... articol complet
Cupcakes ciocolatoase...de 8 martie si nu numai!
Data:12.03.2014Pentru ca ne place sa facem lucrurile altfel, va oferim un buchetel virtual de flori, asa cum... articol complet
Doi ani? Doi ani!
Data:08.03.2014E faina? Sau este tipul care zboara, atat de lin incat nici nu simtim atingerea lui dar vedem cu... articol complet
Tarta cu branza...simpla si buna, sau un Valentin simplificat
Data:14.02.2014Dragilor, fiind o mare amatoare a lactatelor indiferent de forma lor de prezentare, am poftit... articol complet
Atelier de paine de secara integrala (100% si 25%)
Data:12.02.2014Va invitam cu drag la un nou atelier de paine, in Timisoara, sambata 22 februarie incepand cu... articol complet
Taietei si paste de casa
Data:06.02.2014Hmmm, astazi va invit sa ne jucam impreuna cu un aluat consistent, dar foarte matasos si placut... articol complet
Torturi simple
Data:03.02.2014Asa cum am promis, seria torturilor de anul trecut continua astazi cu doua torturi extrem de... articol complet
Clatite de secara cu maia
Data:31.01.2014Intreaga saptamana astept cu nerabdare ziua de vineri, ziua dedicata in mod special aluaturilor... articol complet
The beginning of a beautiful friendship...
Data:25.01.2014Imi pare tare rau ca nu am mai avut timpul necesar sa va mai arat torturile si figurinele ce... articol complet
Despre faina-povestea ingredientelor
Data:20.01.2014Dragilor, postul acesta ma straduiesc sa-l scriu de cel putin jumatate de an, daca nu mai mult,... articol complet
Biscuitii "Aur de Storo" (cu faina de malai si maia)
Data:20.12.2013Dragilor, avand in vedere ca nu ne mai despart prea multe zile de Sarbatoarea magica a nasterii... articol complet
Figurine fondant la licitatie in scop caritabil!
Data:02.12.2013Dragilor, asa cum va anuntam saptamana trecuta, incepand de astazi inauguram seria licitatiilor... articol complet
Turta dulce cu miere (Honiglebkuchen)
Data:28.11.2013Dragilor, iarna, anotimpul meu preferat, si-a anuntat prezenta in oras, saptamana acesta, la... articol complet