Orice gurmand intră în bucătărie la fel cum orice credincios intră în templu...cu pioşenie, nesăţios şi cu speranţă
Dulcea împărţeală!
Data:25.03.2010Nu mai ştiu care, unde, când sau cum este Dumnezeu...ştiu doar că există momente în... articol complet
Mania grandorii
Data:21.03.2010Uneori sunt prea plin de mine, prea mândru, prea vanitos...am impresia că se învârt în jurul... articol complet
Cozonac cranţ
Data:19.03.2010Înainte de toate ... mulţumiri deosebite către "NAINA", căci este responsabilă de acest... articol complet
TIRAMISU
Data:16.03.2010Într-un spirit latin profund, plin de amor, de dulceaţă şi dragoste nemăsurată, simt o... articol complet
Kokoretsi
Data:16.03.2010Cocoreţi...mai pe româneşte, kukurec la albanezi, kukuretsu pe armâneşte sau kokorec pe la... articol complet
Calzone
Data:15.03.2010O povestioară cu cârnăciori...aşa cum era "3 grăsani", aşa avem şi noi 3 feluri de... articol complet
CANNELLONI...sau soacra șugubeață!
Data:12.03.2010Sunt sigur că multă lume se întreabă ce or fi fiind "pastele alea de zici că sunt niște... articol complet
Minestrone della Florian
Data:11.03.2010Ufff...încerc puțin regim, mă lupt cu poftele și cu nevoia de delicatese...dar în... articol complet
il grande MAESTRO
Data:05.03.2010Râd mereu când îmi spune câte un prieten...-ce faci "Chef"?!...eiiii...fac bine...dar prefer... articol complet
TORT CU MERE
Data:02.03.2010Nu prea sunt adeptul prăjiturilor cu cremă, ci mai degrabă înclin spre... articol complet
Nachos Regalo
Data:26.02.2010Acușica niște ani în urmă, îmi era tare drag să merg prin centrul Bucureștilor la o... articol complet
Ouă de aur
Data:18.02.2010Am tot încercat "marea cu degetu" ca să zic aşa...în ceea ce-i priveşte pe japonezi şi pe... articol complet
Jeleu cu fructe
Data:16.02.2010Când o trece frigul, o veni vara călduroasă şi o să aveţi chef de un desert răcoritor şi... articol complet
CORDON BLEU
Data:11.02.2010Ordinul Cavalerilor Sfântului Spirit...anul 1578...o mână de cavaleri francezi care se ţineau... articol complet
PESTO GENOVESE
Data:09.02.2010Dacă tot vorbim atât de mult despre paste şi despre tradiţia bucătăriei italieneşti, nu... articol complet
Spaghetti Carbonara
Data:05.02.2010Fiecare fel poate fi modificat, adaptat, ameliorat sau exagerat...însă atunci când vine vorba... articol complet
OSSO BUCCO
Data:03.02.2010Ăsta e un fel de mâncare cu o conotaţie ciudată...îmi aduce aminte de opera... articol complet
Frigărui indiene
Data:01.02.2010...sau chicken tikka...cum le spun ei!Nu e nicio faptă mistică în a găti mâncare indiană,... articol complet
PASTIŢIO
Data:30.01.2010O altă poveste cu macaroane...Nu există restaurant în Grecia care să nu aibă Pastiţio, iar... articol complet
Gâscă friptă *
Data:29.01.2010Eheeeiii...de multe ori când eram copil mâncam câte o ciorbiţă bună de gâscă sau... articol complet