Ce retete mai fac fetele ...
Tartă cu rubarba şi brânză Quark
Data:02.06.2010Vă place rubarba? Pentru mine este prima dată când o gust, habar nu aveam că e acră :D... articol complet
Dulceaţă de rubarba, măr şi ghimbir
Data:02.06.2010După ce am preparat tarta cu rubarba am rămas cu 3 tulpini şi m-am hotărât să fac nişte... articol complet
Salată de cartofi cu macrou marinat
Data:28.05.2010Dacă vă place macroul marinat asta-i o salată suuper bună şi uşoară iar cu cartofi noi... articol complet
Dressing de iaurt cu muştar
Data:28.05.2010Dressingul ăsta îl folosesc mai tot tipul la salate şi la prânzul din sufertaş. E răcoros,... articol complet
Tagliatelle funghi e chorizo
Data:26.05.2010O cină suuper rapidă şi delicioasă… Vorba multă sărăcia omului, trec direct la fapte ;)... articol complet
Brioşe cu Nutella
Data:22.05.2010Nutella e preferata iubitului meu. Deobicei îi fac clătite cu Nutella sau îi asezonez gaufrele... articol complet
Chiftele marinate cu sos de roşii
Data:19.05.2010Chiftele, piftele spuneţi-le cum vreţi, tot la fel de bune sunt. Mama mereu făcea porţie... articol complet
Clătite Nordice cu somon fumé
Data:16.05.2010Clătitele astea sunt aşa ceva foarte fin şi sofisticat, se pretează la o masă cu pretenţii... articol complet
Salată de ridichi cu frunze
Data:11.05.2010Voi ce faceţi cu frunzele de la ridichi? Cumva le aruncaţi? Eu le spăl frumos şi le pun în... articol complet
Banane caramelizate
Data:08.05.2010După mai multe încercări am găsit o modalitate de a face acasă delicioasele fructe... articol complet
Cotlete Asia
Data:01.05.2010Este 1 Mai şi au sfârâit grătarele!!!Hehe, dar nu oricum… la noi au sfârâit cu nişte... articol complet
Cartofi copţi la tavă
Data:01.05.2010Asta e o garnitură foarte rapidă şi fără prea multe bătăi de cap. Cartofii ies... articol complet
Fromage Reblochon
Data:27.04.2010Brănza Reblochon (marcă înregistrată din 1958) este un alt produs de renume pentru... articol complet
Orange chicken
Data:24.04.2010Asta e una dintre reţetele chinezeşti cele mai cunoscute pe mapamond, şi în mod special prin... articol complet
Shaorma ~ Shoarma
Data:18.04.2010Ah ce poftă ne era de shaorma… Ceva de nedescris… Nu e aşa de complicat de preparat acasă... articol complet
Maioneză
Data:18.04.2010Timp: ~ 10min (preparare la mixer) Porţii: 4 Ingrediente: 1 gălbenuş, 1 linguriţă muştar,... articol complet
Spaghetti alla carbonara
Data:14.04.2010Păi ce să vă spun despre spaghetti alla carbonara… sunt un clasic al bucătăriei... articol complet
Cheesecake caramel
Data:12.04.2010Dintre toate variantele de cheesecake încercate până acum asta parcă a fost cea mai cea…... articol complet
Blinde vinken met wortelen ~ Cintezoi orb cu morcovi
Data:07.04.2010Reţeta asta are o poveste tare haioasă…Se spune că a apărut într-o perioadă în care... articol complet
Cozonac împletit cu mac
Data:06.04.2010Anul ăsta de Paşte nu am gătit mai nimic deosebit faţă de ceilalţi ani, abia am avut timp... articol complet