Blogosfera culinara

Ce retete mai fac fetele

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ce retete mai fac fetele ...

Cotlet de porc împănat cu jambon şi emmental

Data:21.12.2010

Pentru masa de Crăciun noi alegem în general carne de porc. Nu o fi ea cea mai bună alegere... articol complet

Emmental

Data:21.12.2010

Brânza Emmental, cunoscută şi sub numele de Emmentaler sau Emmenthal este o brânză cu o... articol complet

Soufflé de brocoli cu brânză de capră

Data:18.12.2010

În caz că vă place brocoli şi vreţi să încercaţi un mod de preparare mai deosebit, vă... articol complet

Brioşe cu 3 feluri de ciocolată

Data:05.12.2010

Moş Neculai vă aduce în dar aceste brioşe ciocolătoase, absolut divine. Cum eu am o pilă la... articol complet

Spaghete cu două feluri de pesto

Data:02.12.2010

Sosurile pesto sunt slăbiciunea mea. Nu există să nu am măcar un borcănel de sos pesto în... articol complet

Somon rapid în folie de aluminiu

Data:28.11.2010

Vă propun o modalitate ultra-rapidă de a găti somonul sau al tip de peşte, ideală pentru... articol complet

Sos de piper verde

Data:28.11.2010

Sosuleţul ăsta este foarte fin şi delicat. Se pretează peste fripturi de orice fel, carne sau... articol complet

Pizza cu somon afumat

Data:24.11.2010

Dacă vreodată aveţi chef de o pizza aşa mai deosebită care să vă surprindă oaspeţii în... articol complet

Orez cu lapte şi prune uscate ~ Rijstpap

Data:19.11.2010

Rijstpap este versiunea belgiană a binecunoscutului orez cu lapte, înbogăţită cu arome... articol complet

Supă de roşii cu perişoare de pui

Data:16.11.2010

E aşa plăcut să sorbi cu poftă dintr-o farfurie de supă fierbine când vii seara acasă rupt... articol complet

Tartă cu brânză şi măsline

Data:11.11.2010

E un sfârşit de toamnă frumos, arămiu care îţi face poftă de ceva bun, ceva care să se... articol complet

Macaroane cu conopidă gratinate

Data:07.11.2010

Mie-mi place tare conopida, sunt fan înfocat şi de câte ori aduc acasă câte o căpăţână... articol complet

Pâine neagră la maşina de pâine

Data:04.11.2010

Vă era dor de o pâinică de casă? Vă înbii de data asta cu o pâine neagră, pufoasă cu un... articol complet

Varză a la Cluj

Data:01.11.2010

Varza a la Cluj e un fel de varză călită cu carne tocată ca la sarmale. E bună bună, mai... articol complet

Quiche Lorraine

Data:29.10.2010

Quiche Lorraine este o tartă aperitiv ce poartă numele regiunii Lorraine, Franţa, de unde... articol complet

Pâte brisée ~ Aluat sfărâmicios

Data:27.10.2010

Aluatul fraţuzesc brisée este foarte des folosit ca bază pentru tarte de tot felul. Se coace... articol complet

Brioşe Reblochon

Data:24.10.2010

V-am mai povestit eu despre delicioasa brânză Reblochon şi v-am îmbiat, acum ceva vreme, cu... articol complet

Salată Mexico

Data:19.10.2010

Acasă în România, mai precis în Galaţi, obişnuiam mereu să frecventăm un restaurant pe... articol complet

Pâine cu ceapă şi mărghiran

Data:16.10.2010

De când am maşina de pâine, mai precis de vreun an, fac pâine cam de două ori pe... articol complet

Ghiveci Călugăresc

Data:13.10.2010

După legumele alandala pe care le-am pregătit de curând, am zis eu să continui seria... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]