Ce retete mai fac fetele ...
Cotlet de porc împănat cu jambon şi emmental
Data:21.12.2010Pentru masa de Crăciun noi alegem în general carne de porc. Nu o fi ea cea mai bună alegere... articol complet
Emmental
Data:21.12.2010Brânza Emmental, cunoscută şi sub numele de Emmentaler sau Emmenthal este o brânză cu o... articol complet
Soufflé de brocoli cu brânză de capră
Data:18.12.2010În caz că vă place brocoli şi vreţi să încercaţi un mod de preparare mai deosebit, vă... articol complet
Brioşe cu 3 feluri de ciocolată
Data:05.12.2010Moş Neculai vă aduce în dar aceste brioşe ciocolătoase, absolut divine. Cum eu am o pilă la... articol complet
Spaghete cu două feluri de pesto
Data:02.12.2010Sosurile pesto sunt slăbiciunea mea. Nu există să nu am măcar un borcănel de sos pesto în... articol complet
Somon rapid în folie de aluminiu
Data:28.11.2010Vă propun o modalitate ultra-rapidă de a găti somonul sau al tip de peşte, ideală pentru... articol complet
Sos de piper verde
Data:28.11.2010Sosuleţul ăsta este foarte fin şi delicat. Se pretează peste fripturi de orice fel, carne sau... articol complet
Pizza cu somon afumat
Data:24.11.2010Dacă vreodată aveţi chef de o pizza aşa mai deosebită care să vă surprindă oaspeţii în... articol complet
Orez cu lapte şi prune uscate ~ Rijstpap
Data:19.11.2010Rijstpap este versiunea belgiană a binecunoscutului orez cu lapte, înbogăţită cu arome... articol complet
Supă de roşii cu perişoare de pui
Data:16.11.2010E aşa plăcut să sorbi cu poftă dintr-o farfurie de supă fierbine când vii seara acasă rupt... articol complet
Tartă cu brânză şi măsline
Data:11.11.2010E un sfârşit de toamnă frumos, arămiu care îţi face poftă de ceva bun, ceva care să se... articol complet
Macaroane cu conopidă gratinate
Data:07.11.2010Mie-mi place tare conopida, sunt fan înfocat şi de câte ori aduc acasă câte o căpăţână... articol complet
Pâine neagră la maşina de pâine
Data:04.11.2010Vă era dor de o pâinică de casă? Vă înbii de data asta cu o pâine neagră, pufoasă cu un... articol complet
Varză a la Cluj
Data:01.11.2010Varza a la Cluj e un fel de varză călită cu carne tocată ca la sarmale. E bună bună, mai... articol complet
Quiche Lorraine
Data:29.10.2010Quiche Lorraine este o tartă aperitiv ce poartă numele regiunii Lorraine, Franţa, de unde... articol complet
Pâte brisée ~ Aluat sfărâmicios
Data:27.10.2010Aluatul fraţuzesc brisée este foarte des folosit ca bază pentru tarte de tot felul. Se coace... articol complet
Brioşe Reblochon
Data:24.10.2010V-am mai povestit eu despre delicioasa brânză Reblochon şi v-am îmbiat, acum ceva vreme, cu... articol complet
Salată Mexico
Data:19.10.2010Acasă în România, mai precis în Galaţi, obişnuiam mereu să frecventăm un restaurant pe... articol complet
Pâine cu ceapă şi mărghiran
Data:16.10.2010De când am maşina de pâine, mai precis de vreun an, fac pâine cam de două ori pe... articol complet
Ghiveci Călugăresc
Data:13.10.2010După legumele alandala pe care le-am pregătit de curând, am zis eu să continui seria... articol complet