Ce retete mai fac fetele ...
Somon în crustă de aluat franţuzesc cu creson
Data:03.03.2011Înainte de toate vă urez cu drag să aveţi o primăvară frumoasă, însorită şi tihnită.... articol complet
Mere coapte de lux
Data:26.02.2011Merele coapte sunt pe cât de simple pe atât de bune. Le putem băga pur şi simplu la cuptor... articol complet
Spaghete la minut cu ciuperci, măsline şi ardei copţi
Data:20.02.2011Când nu mai ştii ce să faci de mâncare pastele sunt cea mai rapidă şi delicioasă... articol complet
Plăcinţele cu Chorizo
Data:15.02.2011Plăcinţelele astea sunt un fel de omlete coapte individual care se fac în 3 timpi şi 3... articol complet
Chec cu migdale şi merişoare confiate
Data:11.02.2011Am maşina de pâine de mai bine de un an şi nu am încercat niciodată până acum să fac o... articol complet
Salată de paste cu ton şi ardei copţi
Data:08.02.2011Nu am mai postat de foarte multă vreme reţete pentru sufertaş. Asta nu înseamnă că nu am... articol complet
Gnocchi cu piept de pui şi mozzarella
Data:03.02.2011Reţeta asta e foarte potrivită când aveţi oaspeţi. Se poate prepara chiar cu o zi înainte... articol complet
Desert rapid cu kiwi
Data:01.02.2011Iarna asta parcă nu se mai sfârşeşte, nu simţiţi şi voi la fel? Frigul ne intră în oase,... articol complet
Pizza Grimbergen
Data:27.01.2011Berea Grimbergen este un simbol de preţ al Belgiei. Fabricată de călugari la mănăstirea din... articol complet
Chec cu pulpă de citrice
Data:24.01.2011V-am promis o reţetă de chec la care să folosim pulpa de citrice care ne rămâne atunci când... articol complet
Suc proaspăt de citrice
Data:22.01.2011Asta nu e o reţetă ci mai degrabă un mod de a împărtăşi cu voi una din micile noastre... articol complet
Orez cu friptura de ieri
Data:19.01.2011Nu ştiu la voi cum e dar eu de câte ori fac vreun pui la cuptor mereu rămâne cel puţin o... articol complet
Negrese cu ciocolată ~ Brownies
Data:16.01.2011Vă ademenesc cu nişte negrese fabuloase cu ciocolată şi nuci… E drept că s-au terminat de... articol complet
Salată de sfeclă roşie cu hrean
Data:11.01.2011Cum se putea să lipsească salata de sfeclă de pe masa de Sărbători? Pai nu se putea, pentru... articol complet
Fazan flambat în stil belgian
Data:07.01.2011Iată şi piesa de rezistenţă a meniului de Revelion…fazan flambat ;) Nu am mai mâncat... articol complet
Platou cu brânză şi măsline marinate
Data:05.01.2011Tot din seria “Ce-am mai pus pe masa de sărbători” vă prezint acest platou cu brânză... articol complet
Tartine cu pesto roşu şi anchois
Data:02.01.2011Revelionul a trecut, anul nou a venit, vacanţa e pe ducă aşa că vrând-nevrând o luăm de la... articol complet
Tort Suprem de Ciocolată
Data:28.12.2010Tortuleţul ăsta a fost dedicat iubitului meu pentru ziua lui de naştere pe care am... articol complet
Crema Ganache
Data:28.12.2010Crema de ciocolată Ganache este un clasic al cofetăriei franceze. Este o cremă de bază... articol complet
Mini Pizzas Margherita
Data:26.12.2010Încă sunteţi indecişi şi în criză de idei pentru aperitivele de pe masa de Revelion? Nu... articol complet