Ce retete mai fac fetele ...
Sparanghel la tigaie cu unt și usturoi
Data:10.09.2013Rețeta asta atât de simplă și usoară ne-a cucerit anul acesta și am tot repetat-o în... articol complet
Minestrone ~ Supă italiană de legume
Data:04.08.2013E vară, e foarte cald și de cele mai multe ori nu avem chef de mâncăruri grele și parcă... articol complet
Piept de pui crocant
Data:15.04.2013Rețeta asta este un fel de alternativă la șnițelele prăjite în ulei. Este super simplă și... articol complet
Far Breton ~ Tartă cu prune uscate
Data:30.03.2013Am primit de la prietenii noștri o vedere din Franța cu o rețetă tradițională de Far... articol complet
Coq au vin ~ Cocoș în vin
Data:17.03.2013Mi-a dat mama un cocoș :D defapt două pulpe mari și pieptul de la un cocoș de țară care... articol complet
Plăcinte cu ciuperci și mărar
Data:03.03.2013Plăcintele astea sunt perfecte pentru o gustare rapidă când aveți poftă de ceva apetisant... articol complet
Tartă suavă de ciocolată cu mere
Data:14.02.2013De Sf. Valentin vă doresc multă multă dragoste şi vă ofer cu drag această tartă suavă de... articol complet
Jambalaya
Data:03.02.2013Jambalaya este o mâncare de familie specifică zonei de sud a Statelor Unite. Denumirea face... articol complet
Pâine cu cartofi şi parmezan
Data:19.01.2013Pâinica asta cu cartofi şi parmezan ne-a cucerit de-a dreptul şi vă spun sincer că este o... articol complet
Chec cu iaurt şi ciocolată
Data:18.12.2012Sărbătorile se apropie cu paşi repezi şi timpul parcă zboară. Cum poate nu multă lume vrea... articol complet
Borş de legume
Data:15.12.2012Odată cu Postul avem ocazia sa ne apropiem mai mult de mâncarea simplă, tradiţională,... articol complet
Dovleac copt cu scorţişoară
Data:03.12.2012Mai ţineţi minte aroma de dovleac copt ce umplea toată casa în lunile de iarnă la bunici?... articol complet
Paste gratinate ca la Toto
Data:24.11.2012Reţeta asta de paste gratinate am descoperit-o la restaurantul italian “Bonjour Toto” din... articol complet
Mini Tarte Aperitiv
Data:08.11.2012Ce poţi să faci dintr-un aluat de foietaj când ai nevoie de un aperitiv rapid şi gustos? Păi... articol complet
Risotto cu ciuperci şi vin alb
Data:01.10.2012Timp: ~40min Porţii: 4-5 Ingrediente: 300g orez cu bobul rotund, ~850ml supă de pui sau de... articol complet
Tagliatelle cu creveţi şi roşii la grătar
Data:26.08.2012Pe timp de vară îmi place să gătesc reţete rapide, uşoare şi în care să valorific la... articol complet
Smoothie Vitamina
Data:08.08.2012Ştiţi standurile acelea din aeroporturi care îţi fac pe loc smoothie proaspăt în... articol complet
Chinezărie de vită cu pleurotus şi sos de stridii
Data:17.07.2012Chinezării improvizez mai tot timpul şi mereu ies super. Una dintre combinaţiile care ne-a... articol complet
Tiropita ~ Plăcintă grecească cu brânză
Data:27.06.2012Bine v-am regăsit! Cred că aşteptaţi de mult plăcinta asta… cu scuzele de rigoare iată... articol complet
Limonadă bio cu mentă
Data:03.06.2012A venit căldura şi băuturile răcoritoare sunt la mare căutare. Fiecare marcă de băuturi... articol complet