Ce retete mai fac fetele ...
Gulyas ~ Gulaş cu găluşte
Data:08.06.2011A trecut aproape o lună de când nu am mai scris nimic. Îmi pare nespus de rău că am... articol complet
Prăjiturele cu brânză dulce şi griş
Data:16.05.2011Am creat aceste mici delicatese special pentru mama mea care astăzi împlineşte o frumoasă... articol complet
Milopita ~ Prăjitură grecească cu mere
Data:14.05.2011Pentru iubitorii de prăjituri cu mere, vreau să vă spun doar atât: vă veţi îndrăgosti de... articol complet
Frigărui de somon cu praz
Data:08.05.2011Dacă tot ne ţinem de grătare de când a dat căldura am ocazii să încerc fel de fel de... articol complet
Paste Chitarra cu sos de roşii şi jambon
Data:05.05.2011Pastele Chitarra sunt un soi de spaghete pătrate în secţiune. Numele li se trage de la... articol complet
Rulouri cu somon afumat
Data:29.04.2011Gustarea asta e în topul preferinţelor noastre. Adevărul e că ne place tare mult somonul... articol complet
Chec cu banane şi crustă Krantz
Data:27.04.2011Sper că aţi petrecut Sărbătorile Pascale cu bucurie, împlinire şi linişte sufletească. La... articol complet
Pui Dijonez cu legume rădăcinoase la cuptor
Data:22.04.2011Dacă vreţi să încercaţi pentru masa de Paşte un meniu mai puţin tradiţional, fără carne... articol complet
Quiche cu somon fumé
Data:17.04.2011Se apropie Paştele cu paşi repezi şi mă cam ia prin surprindere că nu prea am avut timp să... articol complet
Lasagna cu sparanghel, brânză de capră şi jambon
Data:12.04.2011A început sezonul sparanghelului şi cu această ocazie vă propun un mod mai deosebit de a-l... articol complet
Tacos cu jambon, mozzarella şi brânză feta
Data:05.04.2011Tacos este o mâncare specific mexicană care constă din lipii din făină de grau sau porumb... articol complet
Cas pané
Data:02.04.2011Timp: 15min Porţii: 2 Ingrediente: 6-8 felii de caş de oi sau caşcaval, 1 ou, 3 linguri... articol complet
Cheesecake belgian cu vişine
Data:30.03.2011Belgieni adoră vişinele. Le folosesc la sosuri, în preparate cu pui, vânat sau în deserturi... articol complet
Spaghetti alla puttanesca
Data:25.03.2011În caz că nu ştiaţi, despre spaghetele astea se spune că ar fi fost inspirate din meniul... articol complet
Pesto de rucola
Data:22.03.2011E primăvară, deci să ne bucurăm din plin de tot ce e verde, atât în jurul nostru cât şi... articol complet
Mazăre cu smântână şi ciuperci sub crustă de foietaj
Data:18.03.2011Când vreţi să vă surprindeţi musafirii cu o mâncare inedită şi deosebit de rafinată vă... articol complet
Bomboane din pişcoturi
Data:14.03.2011Bombonicile astea sunt extrem de practice şi tare bune. Le puteţi prepara cu pişcoturi de... articol complet
Soté de andive cu vin alb
Data:11.03.2011În caz că nu ştiaţi Belgia e ţara andivelor. Asta înseamnă că se găsesc din abundenţă,... articol complet
Tartă cu spanac şi telemea
Data:09.03.2011A apărut spanacul proaspăt în pieţe aşa că nu poate fi un prilej mai bun pentru a pregăti... articol complet
Mucenici Moldoveneşti
Data:07.03.2011Poimâine, pe 9 Martie sărbătorim în calendarul bisericesc Crestin Ortodox cei 40 de Sfinţi... articol complet