Blogosfera culinara

Ce retete mai fac fetele

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ce retete mai fac fetele ...

Frigărui reci Caprese

Data:27.12.2011

Aveţi nevoie de idei pentru masa de Revelion sau pentru ori ce alte mese festive? Iată un... articol complet

Prajitură cu iaurt şi lămâie

Data:26.12.2011

Cum vă simţiţi după prima zi de Crăciun? Sper că nu aţi exagerat cu mâncărurile grele... articol complet

Supă cremă de andive

Data:19.12.2011

O supă belgiană cu totul şi cu totul deosebită, excelentă pentru masa de Revelion şi nu... articol complet

Toast cu ton şi brânză proaspătă

Data:14.12.2011

Toasturile astea cu ton le-am descoperit la birou. Când şedinţele se nimeresc în timpul... articol complet

Chili con carne

Data:01.12.2011

“Chili con carne”, adică ardei iuţi cu carne, este o mâncare originară din Texas şi este... articol complet

Quiche cu varză de Bruxelles

Data:23.11.2011

Vă spun sincer, eu personal nu mă dau în vânt după varza de Bruxelles. Am încercat odată... articol complet

Prăjitură rustică cu dovleac

Data:16.11.2011

Asta e o reţetă de prăjitură aşa mai rustică iar compoziţia se poate înlocui şi cu... articol complet

Smochine cu brânză albastră şi jambon

Data:09.11.2011

Dacă vreodată aveţi poftă de ceva cu totul şi cu totul deosebit, această gustare cu... articol complet

Andive gratinate ca în Belgia ~ Chicons au gratin

Data:04.11.2011

Andivele se cultivă şi se consumă intens în Belgia. Sunt aşa numite legume de iarnă,... articol complet

Chifteluţe picante de vinete

Data:01.11.2011

Dacă vă treziţi cu o vânătă rătăcită prin frigider (aşa ca mine) şi vă întrebaţi ce... articol complet

Pere fierte în vin roşu ~ Poires pochées

Data:30.10.2011

Acum câteva secole în urmă, perele fierte în vin erau foarte la modă în Europa fiind... articol complet

Tagliatelle alla boscaiola

Data:24.10.2011

Paste cu mazăre şi ciuperci… o bunătate din bucătăria italiană… Timp: ~40min Porţii:... articol complet

Îngheţată de piersici cu brânză mascarpone şi nuci

Data:18.10.2011

Ştiu că vremea îngheţatelor a cam trecut, însă reţeta asta e pentru nostagici ca mine care... articol complet

Cannelloni de casă cu roşii şi brânză de capră

Data:13.10.2011

Vă povesteam aici cum m-am încumetat şi am făcut aluat de paste în casă. Să continui... articol complet

Aluat pentru paste de casă

Data:09.10.2011

Credeam că-i complicat de făcut însă m-am înşelat. E cât se poate de simplu şi pastele... articol complet

Tartă simplă cu pere de toamnă

Data:03.10.2011

Tarta asta am făcut-o la repezeală aşa pentru mine cum mai fac deobicei când am poftă de... articol complet

Parmigiana di zucchine

Data:26.09.2011

Vara trece încet încet, vine toamna, se scutură nucile, se coc bostanii, ne pregătim de... articol complet

Fasole verde la aburi cu unt şi usturoi

Data:23.09.2011

Am achiziţionat de curând o oală pentru preparat legume la aburi şi am testat-o preparând... articol complet

Tartă de piersici cu cremă de migdale şi smochine

Data:17.09.2011

Mai ţineţi minte piersicile mele albe din grădină cu care mă lăudam acum ceva vreme? Păi... articol complet

Porumb copt

Data:14.09.2011

Cât mai e vreme de grătar nu ezitaţi să puneţi şi nişte ştiuleţi de porumb la copt. Sunt... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]