Ce retete mai fac fetele ...
Frigărui reci Caprese
Data:27.12.2011Aveţi nevoie de idei pentru masa de Revelion sau pentru ori ce alte mese festive? Iată un... articol complet
Prajitură cu iaurt şi lămâie
Data:26.12.2011Cum vă simţiţi după prima zi de Crăciun? Sper că nu aţi exagerat cu mâncărurile grele... articol complet
Supă cremă de andive
Data:19.12.2011O supă belgiană cu totul şi cu totul deosebită, excelentă pentru masa de Revelion şi nu... articol complet
Toast cu ton şi brânză proaspătă
Data:14.12.2011Toasturile astea cu ton le-am descoperit la birou. Când şedinţele se nimeresc în timpul... articol complet
Chili con carne
Data:01.12.2011“Chili con carne”, adică ardei iuţi cu carne, este o mâncare originară din Texas şi este... articol complet
Quiche cu varză de Bruxelles
Data:23.11.2011Vă spun sincer, eu personal nu mă dau în vânt după varza de Bruxelles. Am încercat odată... articol complet
Prăjitură rustică cu dovleac
Data:16.11.2011Asta e o reţetă de prăjitură aşa mai rustică iar compoziţia se poate înlocui şi cu... articol complet
Smochine cu brânză albastră şi jambon
Data:09.11.2011Dacă vreodată aveţi poftă de ceva cu totul şi cu totul deosebit, această gustare cu... articol complet
Andive gratinate ca în Belgia ~ Chicons au gratin
Data:04.11.2011Andivele se cultivă şi se consumă intens în Belgia. Sunt aşa numite legume de iarnă,... articol complet
Chifteluţe picante de vinete
Data:01.11.2011Dacă vă treziţi cu o vânătă rătăcită prin frigider (aşa ca mine) şi vă întrebaţi ce... articol complet
Pere fierte în vin roşu ~ Poires pochées
Data:30.10.2011Acum câteva secole în urmă, perele fierte în vin erau foarte la modă în Europa fiind... articol complet
Tagliatelle alla boscaiola
Data:24.10.2011Paste cu mazăre şi ciuperci… o bunătate din bucătăria italiană… Timp: ~40min Porţii:... articol complet
Îngheţată de piersici cu brânză mascarpone şi nuci
Data:18.10.2011Ştiu că vremea îngheţatelor a cam trecut, însă reţeta asta e pentru nostagici ca mine care... articol complet
Cannelloni de casă cu roşii şi brânză de capră
Data:13.10.2011Vă povesteam aici cum m-am încumetat şi am făcut aluat de paste în casă. Să continui... articol complet
Aluat pentru paste de casă
Data:09.10.2011Credeam că-i complicat de făcut însă m-am înşelat. E cât se poate de simplu şi pastele... articol complet
Tartă simplă cu pere de toamnă
Data:03.10.2011Tarta asta am făcut-o la repezeală aşa pentru mine cum mai fac deobicei când am poftă de... articol complet
Parmigiana di zucchine
Data:26.09.2011Vara trece încet încet, vine toamna, se scutură nucile, se coc bostanii, ne pregătim de... articol complet
Fasole verde la aburi cu unt şi usturoi
Data:23.09.2011Am achiziţionat de curând o oală pentru preparat legume la aburi şi am testat-o preparând... articol complet
Tartă de piersici cu cremă de migdale şi smochine
Data:17.09.2011Mai ţineţi minte piersicile mele albe din grădină cu care mă lăudam acum ceva vreme? Păi... articol complet
Porumb copt
Data:14.09.2011Cât mai e vreme de grătar nu ezitaţi să puneţi şi nişte ştiuleţi de porumb la copt. Sunt... articol complet