Ce retete mai fac fetele ...
Tocana de ficăţei a bunicii
Data:11.09.2011Când eram mică îmi plăcea să o ajut pe bunica la gătit. Tataia îmi meşterise un cuţitaş... articol complet
Peach crumble ~ Piersici cu frimituri
Data:07.09.2011Eraţi curioşi ce-am mai făcut cu piersicile din grădină care n-au devenit între timp gem?... articol complet
Frigărui reci cu jambon şi pepene galben
Data:03.09.2011Acum cât încă se mai găsesc pepeni galbeni din belşug şi sunt deosebit de aromaţi, vă... articol complet
Gem de piersici albe
Data:28.08.2011De câteva luni suntem mutaţi în casă nouă şi pe lângă toate bucuriile datorate spatiului... articol complet
Conservarea prin sterilizare
Data:28.08.2011Se apropie toamna şi poate doriţi să pregătiţi pentru iarnă gemuri, dulceţuri, zacuscă... articol complet
Musaca Grecească ~ Melitzanes moussakas
Data:26.08.2011Stiaţi că musacaua este la origini grecească? Ei bine da, şi se cheamă “Melitzanes... articol complet
Roşioare umplute cu cremă de brânză
Data:19.08.2011E sezonul roşiilor, se găsesc din plin la un preţ bun şi sunt dulci şi bune… să... articol complet
Tocană italiană de viţel
Data:17.08.2011Câteodată aşa ce ni se face poftă de-o tocană cu sosul ei savuros în care să întinzi un... articol complet
Tartă rece cu spumă de mascarpone, dulceaţă şi fistic
Data:12.08.2011V-am promis acum ceva vreme că vă arăt ce desert minunat am realizat folosind dulceaţa de... articol complet
Dulceaţă de pepene galben cu lime
Data:03.08.2011Dacă doriţi să încercaţi vreodată o dulceaţă ieşită din comun, vă recomand această... articol complet
Salată de roşii cu telemea
Data:28.07.2011Vara roşiile sunt nelipsite de pe masa noastră. La cină, o salată de roşii cu telemea şi... articol complet
Frigărui thailadeze de pui
Data:20.07.2011Inspirată de curryul thailandez de creveţi, care sincer pentru mine e revelaţia anului până... articol complet
Ceafă de porc la grătar cu miere şi muştar
Data:18.07.2011Dacă e vară să fie pentru toată lumea, da? :P Între două rafale de ploaie şi un frig ca-n... articol complet
Humus
Data:12.07.2011Humus este o pastă de năut foarte răspândită în ţările arabe ce se serveşte cu pâine ca... articol complet
Curry Roşu Thai de creveţi
Data:10.07.2011Am descoperit pentru prima dată acest delicios curry de creveţi într-un restaurant cu specific... articol complet
Îngheţată de pepene galben
Data:06.07.2011Îngheţata asta de pepene galben e undeva la limita între granita, sorbet şi semifreddo. E o... articol complet
Sufleu de zucchini cu paste
Data:01.07.2011Paste cu dovlecei şi brânză, o combinaţie trăznet. Aş mânca în neştire atât e de bun... articol complet
Friptură de viţel la tavă cu cartofi noi
Data:24.06.2011Au apărut cartofii noi şi sunt aşa de buni că i-aş putea mânca doar aşa simpli prăjiti... articol complet
Tort de ciocolată albă cu cireşe şi migdale
Data:20.06.2011Acum câteva zile a fost ziua mea şi cam ca de obicei intru în panică, simt mereu că nu am... articol complet
Chec Dalmaţian
Data:14.06.2011Defapt checul ăsta se numeşte “Cake Marbré” adică chec marmorat şi este o reţetă... articol complet