burdulea56

1

Bucataras
incepator

Tarnaveni

Bucataras din 11.02.2010

RETETE85
PRIETENI109
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de urzici

In Ciorbe la 9 Mai 2011

Urzicile se spala in 3 ape. Intro oala punem uleiul la incins, calim urzicile spalate si scurse de apa pana cand scad si se inmoaie putin, adaugam 1 litru si jumatate de apa, fierbem urzicile , potrivim gustul ciorbei  de sare si otet, lasam sa clocoteasca inca 1 minut. Dupa ce stingem...

Supa crema cu sfecla, cartofi, mere

In Supe la 15 Mar 2011

Intr-o oala punem la fiert 1,5 litri apa. Cand fierbe apa, adaugam curatate, spalate, taiate bucati subtiri sfecla(care fierbe mai greu, de aceea se taie subtire), ceapa, cartofii si marul, stropim cu zeama de lamaie sa nu se schimbe culoarea sfeclei. In timpul fierberii completati apa daca...

Supa crema de brocolli.

In Supe la 14 Mar 2011

Punem la fiert 2 l apa, adaugam ceapa, cartofii, telina curatate, spalate, taiate bucati, lasam sa fiarba 15 minute. Adaugam brocolli spalat si desfacut in buchetele, condimentul pt carne de porc, legatura de patrunjel, cei 2 catei de usturoi intregi dar curatati, cuburile cu legume, fierbem inca...

Supa de taitei

In Supe/Ciorbe la 18 Iul 2010

Am oparit carnea, am curatat-o, am spalat-o bine. Intr-o oala de 3 litri cu apa, am pus la fiert carnita, zarzavatul curatat si spalat, la foc mare. Cand incepe sa fiarba se spumuieste supa si se reduce focul. Fierbem supa la foc domol pana la fierberea carnii si zarzavatului. Separat, fierbem...

Ciorba de cartofi fara carne

In Ciorbe la 16 Apr 2010

Intro oala cu 3 l apa, punem la fiert morcovii, patrunjelul, ceapa, cartofii, telina, curatate, spalate, taiate bucati. Fierbem cam 25-30 minute minute, dupa care adaugam sare si otet dupa gust, clocotim ciorba un minut, stingem focul, presaram verdeata. Se adauga smantana in farfurie.

Supa simpla, de chimion

In Supe la 21 Mar 2010

Punem la fiert 3 litri apa, cand fierbe, adaugam zarzavatul maruntit. Cand este fiert zarzavatul, separat intro tigaie, incingem uleiul, adaugam faina, rumenim usor, apoi stingem rantasul cu apa rece(cam 250 ml apa) amestecam bine la foc mic, sa nu se fca cocoloase, turnam rantasul peste supa,...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 6 Mar 2010

Punem la fiert 3,5 litri apa. Cand apa fierbe adaugam zarzavatul curatat, spalat, taiat dupa preferinta. Intre timp pregatim perisoarele din: carne, piper, boia, putina sare, cele 2 oua, orez, 1 lingura faina alba, pe care le framantam foarte bine. Cu mana inmuiata in apa formam perisoare din...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Mai bine burtos de la bere decât cocoșat de la muncă!Nu?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]