Bomboane Rafaello

de carmenvlad in Dulciuri, 4 Apr 2011 | 9529 vizualizari

 

Retetele de bomboane Raffaelo de pe bucataras, au fost sursa inspiratiei pentru mine.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt (200 g)
  • 260 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g nuca de cocos + 100 g pentru decor
  • 100 g alune macinate (nuci sau migdale)
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 20 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

Se alifiaza untul cu zaharul pudra si cu cele doua pliculete de zahar vanilat. Se adauga laptele praf, nuca de cocos, stafidele si alunele macinate. Se amesteca toate ingredientele bine, se omogenizeaza compozitia si se da la frigider pentru 1 ora. Apoi se ia cu mana din compozitie si se fac bilute mici care se dau prin nuca de cocos. Eu le-am dat prin mai multe sortimente de nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

ryta 1

11.01.2014, 20:22

GEORGY20 1

11.01.2014, 20:38

dar fara lapte praf nu se face?

monik80 1

20.03.2015, 15:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura inteligenta cu mere