Bomboane Rafaello

de carmenvlad in Dulciuri, 4 Apr 2011 | 9231 vizualizari

 

Retetele de bomboane Raffaelo de pe bucataras, au fost sursa inspiratiei pentru mine.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt (200 g)
  • 260 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g nuca de cocos + 100 g pentru decor
  • 100 g alune macinate (nuci sau migdale)
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 20 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

Se alifiaza untul cu zaharul pudra si cu cele doua pliculete de zahar vanilat. Se adauga laptele praf, nuca de cocos, stafidele si alunele macinate. Se amesteca toate ingredientele bine, se omogenizeaza compozitia si se da la frigider pentru 1 ora. Apoi se ia cu mana din compozitie si se fac bilute mici care se dau prin nuca de cocos. Eu le-am dat prin mai multe sortimente de nuca de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Bomboane Rafaello-0
Bomboane Rafaello-1
Bomboane Rafaello-2
Bomboane Rafaello-3
Bomboane Rafaello-4
Bomboane Rafaello-5
Bomboane Rafaello-6
Bomboane Rafaello-7
Bomboane Rafaello-8
Bomboane Rafaello-9

COMENTARII (19)

ryta

ryta 1

11.01.2014, 20:22

GEORGY20

GEORGY20 1

11.01.2014, 20:38

dar fara lapte praf nu se face?

monik80

monik80 1

20.03.2015, 15:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03