Budinca de riso

de silvi0ara in Dulciuri, 27 Oct 2010 | 1157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g riso(paste produse din faina de grau dur)
  • 30g unt
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri urda dulce
  • 2 linguri branza de capra
  • 250ml frisca lichida
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de riso:

Se fierb pastele cu 400ml apa cu sare pana se umfla si scade toata apa.

Se amesteca ouale cu zaharul,branzeturile,condimetele,untul si frisca,apoi se adauga pastele fierte si se omogenizeaza.Se pune amestecul intr-o forma de cozonac unsa si tapetata.Se introduce forma la cuptorul preancins la 180gC pana se rumeneste si se desprinde de pe forma.Se serveste taiata  felii, atat simpla cat si cu sos de vanile. 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de riso" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

28.10.2010, 11:52

foarte buna reteta! n-am gatit cu riso niciodata

silvi0ara 1

28.10.2010, 13:48

Corina,este foarte bun.Acum am facut si eu prima data.

maria_claudia 1

28.10.2010, 17:04

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!