Budinca de riso

de silvi0ara in Dulciuri, 27 Oct 2010 | 3440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g riso(paste produse din faina de grau dur)
  • 30g unt
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri urda dulce
  • 2 linguri branza de capra
  • 250ml frisca lichida
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de riso:

Se fierb pastele cu 400ml apa cu sare pana se umfla si scade toata apa.

Se amesteca ouale cu zaharul,branzeturile,condimetele,untul si frisca,apoi se adauga pastele fierte si se omogenizeaza.Se pune amestecul intr-o forma de cozonac unsa si tapetata.Se introduce forma la cuptorul preancins la 180gC pana se rumeneste si se desprinde de pe forma.Se serveste taiata  felii, atat simpla cat si cu sos de vanile. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de riso" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budincă de Panettone