Budinca de riso

de silvi0ara in Dulciuri, 27 Oct 2010 | 1194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g riso(paste produse din faina de grau dur)
  • 30g unt
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri urda dulce
  • 2 linguri branza de capra
  • 250ml frisca lichida
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de riso:

Se fierb pastele cu 400ml apa cu sare pana se umfla si scade toata apa.


Se amesteca ouale cu zaharul,branzeturile,condimetele,untul si frisca,apoi se adauga pastele fierte si se omogenizeaza.Se pune amestecul intr-o forma de cozonac unsa si tapetata.Se introduce forma la cuptorul preancins la 180gC pana se rumeneste si se desprinde de pe forma.Se serveste taiata felii, atat simpla cat si cu sos de vanile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de riso" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Hand Mixer Pink

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (8)

Corinuta 1

28.10.2010, 11:52

foarte buna reteta! n-am gatit cu riso niciodata

silvi0ara 1

28.10.2010, 13:48

Corina,este foarte bun.Acum am facut si eu prima data.

maria_claudia 1

28.10.2010, 17:04

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!