Parfe de ciocolata si Nesquik

de gaby_duceag in Dulciuri, 2 Apr 2011 | 6588 vizualizari

 

INGREDIENTE

1.

  • 100 GR ciocolata cu lapte
  • 50 gr frisca
  • o lingura unt

2.

  • 450 gr frisca
  • 400 gr ciocolata alba
  • 3 galbenusuri
  • 20 gr amidon
  • zahar vanilat
  • 200 gr lapte
  • 80 gr nesquik
  • 20 gr cacao
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de ciocolata si Nesquik:



Pt primul strat pune pe foc toate ingredientele si lasa pana se topeste bine ciocolata.

Omogenizeaza, lasa sa se racoreasca si toarna in forma in care vei face parfeul.



Pentru al doilea strat.

Mixeaza bine frisca.

Pune pe foc laptele amestecat cu amidonul amestecand mereu.

Cand s-a ingrosat usor adauga galbenusurile batute, Nesquik-ul si cacaua.

Amesteca repede si adauga ciocolata tocata si amesteca inca un minut pe foc apoi opreste focul si continua amestecarea pana la topirea ciocolatei.

Lasa sa se raceasca complet si cu o lingura mare, amesteca cu frisca batuta, usor , usor pana incorporezi tot amestecul de ciocolata.



Toarna peste stratul de ciocolata din forma (care deja e intarit), niveleaza frumos si baga la congelator.

Lasa peste noapte si a doua zi introdu forma pt 20 sec in apa calda apoi pune deasupra formei o farfurie si cu o miscare ferma rastoarna inghetata.

Feliaza si papa.

Sa descriu cat de bun e?

Mai bine va faceti :P




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de ciocolata si Nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

Sylvia 1

06.04.2011, 20:07

Chiar perfect

silvi0ara 1

07.04.2011, 18:39

dentistutza 1

08.04.2011, 08:38

o grozavie, un deliciu....etc...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Adriana