Parfe de ciocolata si Nesquik

de gaby_duceag in Dulciuri, 2 Apr 2011 | 5923 vizualizari

 

INGREDIENTE

1.

  • 100 GR ciocolata cu lapte
  • 50 gr frisca
  • o lingura unt

2.

  • 450 gr frisca
  • 400 gr ciocolata alba
  • 3 galbenusuri
  • 20 gr amidon
  • zahar vanilat
  • 200 gr lapte
  • 80 gr nesquik
  • 20 gr cacao
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de ciocolata si Nesquik:



Pt primul strat pune pe foc toate ingredientele si lasa pana se topeste bine ciocolata.

Omogenizeaza, lasa sa se racoreasca si toarna in forma in care vei face parfeul.



Pentru al doilea strat.

mixeaza bine frisca.

Pune pe foc laptele amestecat cu amidonul amestecand mereu.

Cand s-a ingrosat usor adauga galbenusurile batute, Nesquik-ul si cacaua.

Amesteca repede si adauga ciocolata tocata si amesteca inca un minut pe foc apoi opreste focul si continua amestecarea pana la topirea ciocolatei.

Lasa sa se raceasca complet si cu o lingura mare, amesteca cu frisca batuta, usor , usor pana incorporezi tot amestecul de ciocolata.



Toarna peste stratul de ciocolata din forma (care deja e intarit), niveleaza frumos si baga la congelator.

Lasa peste noapte si a doua zi introdu forma pt 20 sec in apa calda apoi pune deasupra formei o farfurie si cu o miscare ferma rastoarna inghetata.

Feliaza si papa.

Sa descriu cat de bun e?

Mai bine va faceti :P




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de ciocolata si Nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

Sylvia 1

06.04.2011, 20:07

Chiar perfect

silvi0ara 1

07.04.2011, 18:39

dentistutza 1

08.04.2011, 08:38

o grozavie, un deliciu....etc...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si nuca de cocos