Prajitura cu frisca si nutella

de nadea68 in Dulciuri, 10 Noi 2016 | 811 vizualizari

 

Am adus o reteta usor de facut, rapid si fara coacere.

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti savoiardi
  • 4 linguri nutella
  • 200 g smantana pentru frisca( dulce)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu frisca si nutella:

Incepem cu frisca, mixam smantana pana ce devine frisca :)


Intr-un bol, sfaramam biscuitii in bucati mai mari, adaugam 4 linguri de nutella si 4 linguri de frisca. Amestecam pana se incorporeaza totul bine.


Luam o forma pentru tort de diametrul 22 cm.


Acoperim fundul tavii cu hartie de copt. Punem jumatate de compozitie de biscuiti, apasam bine cu o lingura, uniform.


Turnam frisca, iar deasupra punem restul de biscuiti. Ii punem cu mana usor umeda.


Punem prajitura in frigider cam 2 ore.

 

TIPS-URI

1

prajitura se poate pune si in congelator, obtinem un semifreddo.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca si nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

diaconta 1

11.11.2016, 16:24

Sigur a fost gustoasa

Rocsi 1

11.11.2016, 21:26

Buna prajitura!

Gherca Daniela 1

13.11.2016, 16:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu capsuni