crinined

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 27.12.2013

RETETE4
PRIETENI1
Retete

Chec aperitiv multicolor

In Aperitive / Garnituri la 14 Iul 2014

  Mai intai pregatim ciupercile, care necesita timp de calire si racire. Ciupercile, taiate bucatele, le calim in ulei de masline si unt. Adaugam sare, le tinem pe foc pana se evapora tot lichidul,dupa care le scoatem intr-o strecuratoare,unde se scurg si se racesc, pentru a le putea...

Inghetata cu capsuni

In Dulciuri la 14 Iul 2014

Capsunile se fac piure, cu blenderul, la rece, nu le punem pe foc, pentru a pastra aroma si vitaminele. Le punem la congelator, pana cand se leaga bine, ca atunci cand le adaugam la crema de oua, sa aiba cam aceeasi consistenta. Batem albusurile spuma tare, la care adaugam 2 plicuri zahar pudra...

Cozonac cu dragoste

In Dulciuri la 13 Iul 2014

Maia Lichefiem  50 gr  drojdie proaspata cu putin zahar tos, adaugam 100 ml  lapte caldut, 100 gr faina, amestecam,  presaram faina peste maia si o lasam sa dospeasca. Aluat Amestecam, intr-un castron, galbenusurile, sarea, coaja rasa de lamaie si laptele in care...

Prajitura Inghetata - Reteta unui desert delicios si cremos

In Prajituri la 13 Iul 2014

Cum se prepara Blat:  Albusurile se bat foarte bine spuma, se adauga zaharul, putina zeama din lamaie care ajuta la topirea zaharului, cacaua, un varf mic de cutit cu bicarbonat de sodiu, dizolvat in zeama de lamaie, apoi faina, galbenusurile, iaurtul (sau sana, chefir, ori smantana),...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 23.12.2014

Cozonac pufos cu mac

publicat la 14.07.2014

Chec aperitiv multicolor

publicat la 14.07.2014

Inghetata cu capsuni

 

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]