Chec aperitiv multicolor

de crinined in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2014 | 6393 vizualizari

 

O reteta de chec aperitiv deosebita si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 7 Oua
  • 7 linguri faina
  • 150 gr. cascaval
  • 150 gr. sunca
  • 150 gr. ciuperci
  • 50 gr. masline verzi
  • 50 gr. masline negre
  • 50 gr. porumb
  • 50 gr.mazare verde
  • 50 gr. gogosari sau ardei rosu
  • 50 gr.castraveti murati
  • 50 gr iaurt
  • 2 linguri spanac calit
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 plic de Praf de copt
  • ½ lingurita sare
  • 20 gr.unt
  • 40 gr.ulei de masline
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv multicolor:

 

Mai intai pregatim ciupercile, care necesita timp de calire si racire. Ciupercile, taiate bucatele, le calim in ulei de masline si unt. Adaugam sare, le tinem pe foc pana se evapora tot lichidul,dupa care le scoatem intr-o strecuratoare,unde se scurg si se racesc, pentru a le putea adauga in amestecul de chec.

Taiem in bucati  aproximativ egale cu mazarea si porumbul, ardeiul sau gogosarul( crud sau murat), castravetele murat, maslinele, iar cascavalul si sunca le taiem in bucatele putin mai mari.

Separam albusurile de galbenusuri.

Batem albusurile spuma tare, adaugam galbenusurile frecate cu sare,uleiul, iaurtul, faina in care am pus si praful de copt.

 Intr-un sfert de amestec, adaugam spanac pe care l- am calit in unt cu ulei de masline. 

Intr-un sfert de amestec adaugam o lingura pasta de rosii. Jumatate de compozitie ramane galbena. In fiecare din aceste compozitii punem ingredientele pregatite dinainte.

Punem hartie de copt in doua tavi, in care turnam un strat galben, un strat verde, un strat galben, un strat rosu, un strat galben, etc. 

Cand terminam de pus toata compozitia,  dam la cuptor pentru 40-45 minute.Facem testul cu scobitoarea, pentru siguranta.

 Nu uitam sa punem dragoste Este cel mai delicios chec aperitiv, plin de dragoste si de culoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv multicolor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ciuperci si porumb