Impletita cu legume si carne

de merisor in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 16580 vizualizari

 

Aveam prin frigider niste piept de pui, sunculita afumata si altele, asa ca m-am gandit sa fac o placinta cu foietaj din ele.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet foietaj Bella
  • 150 gr piept de pui afumat
  • 150 gr costita de porc afumata
  • 200 gr piept de pui proaspat prajit
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 bucati gogosar murat
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita mustar
  • piper
  • cimbru
  • 1/2 legatura marar
  • 2 graunti usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletita cu legume si carne:

Feliem carnea si o punem intr-un bol.


Ceapa o taiem rondele si o adaugam peste carne, de asemeni usturoiul curatat.


Gogosarul scurs l-am taiat bucatele mai micute si l-am adaugat in bol.


Amestecam bine ingredientele si le asezonam cu condimentele si mararul tocat.


Batem ouoale bine si oprim putin din ele pentru a unge placinta, iar peste restul adaugam mustarul si faina.


Omogenizam si turnam peste ingredientele din bol.


Fiind atatea ingrediente deja sarate, nu a fost nevoie de un adaos de sare.


Intindem foietajul peste folia in care a fost impachetat si taiem la capete in fasii, iar la mijloc asezam ingredientele.


Impletim marginile, ungem cu oul oprit cu ajutorul unel pensule si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade.


Noi am servit calda alaturi de sos iutica de la Bunatati din natura.


 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si cascaval ras.

2

Se poate servi cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletita cu legume si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Krystyan Trendy 1

19.12.2013, 20:43

arata minunat

Panacris 1

06.02.2014, 15:09

Ce minunăție am ratat!

marcela1979 1

23.04.2016, 18:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu sunca si branza de capra