Impletita cu legume si carne

de merisor in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 16715 vizualizari

 

Aveam prin frigider niste piept de pui, sunculita afumata si altele, asa ca m-am gandit sa fac o placinta cu foietaj din ele.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet foietaj Bella
  • 150 gr piept de pui afumat
  • 150 gr costita de porc afumata
  • 200 gr piept de pui proaspat prajit
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 bucati gogosar murat
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita mustar
  • piper
  • cimbru
  • 1/2 legatura marar
  • 2 graunti usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletita cu legume si carne:

Feliem carnea si o punem intr-un bol.


Ceapa o taiem rondele si o adaugam peste carne, de asemeni usturoiul curatat.


Gogosarul scurs l-am taiat bucatele mai micute si l-am adaugat in bol.


Amestecam bine ingredientele si le asezonam cu condimentele si mararul tocat.


Batem ouoale bine si oprim putin din ele pentru a unge placinta, iar peste restul adaugam mustarul si faina.


Omogenizam si turnam peste ingredientele din bol.


Fiind atatea ingrediente deja sarate, nu a fost nevoie de un adaos de sare.


Intindem foietajul peste folia in care a fost impachetat si taiem la capete in fasii, iar la mijloc asezam ingredientele.


Impletim marginile, ungem cu oul oprit cu ajutorul unel pensule si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade.


Noi am servit calda alaturi de sos iutica de la Bunatati din natura.


 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si cascaval ras.

2

Se poate servi cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletita cu legume si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (42)

Krystyan Trendy 1

19.12.2013, 20:43

arata minunat

Panacris 1

06.02.2014, 15:09

Ce minunăție am ratat!

marcela1979 1

23.04.2016, 18:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac