Patate alla pizzaiolla con mozzarella

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2015 | 977 vizualizari

 

Cartofi in sos de rosii cu mozzarella

 

INGREDIENTE

  • 3 catei de usturoi
  • 350 g de pasta de tomate
  • 2 mozzarella proaspete
  • 1 cartof mare
  • ulei de masline
  • busuioc congelat
  • sare/piper/peperoncino
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patate alla pizzaiolla con mozzarella:

 


Usturoiul se pune in putin ulei de masline la prajit(circa 2 minute,nu trebuie sa se arda),dupa care se pune pasta de tomate,condimentele si busuiocul congelat(maruntit),se 1pahar de apa,se pune un capac si se lasa la foc mic sa fiarba cam 10 minute.


Cartoful se curata de coaja,se spala si se taie felii(de aceiasi grosime daca este posibil) si se pune in tigaie in sosul de rosii.


Se mai pune putina apa daca este nevoie si pasta de tomate(daca mai este nevoie),se acopera cu caapc si se lasa cam 10-15 minute pana cand cartoful prinde aroma sosului(nu trebuie sa se sfarame).


Cand este gata se pun feliile de mozzarella deasupra cartofiilor,se acopera di nou cu capac pentru 5 minute.


Se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Patate alla pizzaiolla con mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Bya Ralu 1

21.10.2015, 14:38

roxana_simona 1

21.10.2015, 18:37

bun bun!

Bya Ralu 1

21.10.2015, 18:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

RETETA RECOMANDATA
Micul meu dejun cu ou tip Benedict