Patate alla pizzaiolla con mozzarella

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2015 | 1169 vizualizari

 

Cartofi in sos de rosii cu mozzarella

 

INGREDIENTE

  • 3 catei de usturoi
  • 350 g de pasta de tomate
  • 2 mozzarella proaspete
  • 1 cartof mare
  • ulei de masline
  • busuioc congelat
  • sare/piper/peperoncino
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patate alla pizzaiolla con mozzarella:

 


Usturoiul se pune in putin ulei de masline la prajit(circa 2 minute,nu trebuie sa se arda),dupa care se pune pasta de tomate,condimentele si busuiocul congelat(maruntit),se 1pahar de apa,se pune un capac si se lasa la foc mic sa fiarba cam 10 minute.


Cartoful se curata de coaja,se spala si se taie felii(de aceiasi grosime daca este posibil) si se pune in tigaie in sosul de rosii.


Se mai pune putina apa daca este nevoie si pasta de tomate(daca mai este nevoie),se acopera cu caapc si se lasa cam 10-15 minute pana cand cartoful prinde aroma sosului(nu trebuie sa se sfarame).


Cand este gata se pun feliile de mozzarella deasupra cartofiilor,se acopera di nou cu capac pentru 5 minute.


Se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Patate alla pizzaiolla con mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Bya Ralu 1

21.10.2015, 14:38

roxana_simona 1

21.10.2015, 18:37

bun bun!

Bya Ralu 1

21.10.2015, 18:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Evantai de cartofi