FRIGARUI COLORATE

de Roda in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2009 | 3895 vizualizari

FRIGARUI  COLORATE

 

Servite cu un sos de iaurt sunt grozave!

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. cukkini a 300g. fiecare,
  • sare,
  • piper,
  • 1 ardei rosu gras,
  • 150g.cascaval afumat(trapist, mozzarella,edami)
  • 2 fire ce ceapa verde,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1/2dl. vin rosu,
  • 1 lingura otet de vin rosu,
  • 3 linguri ketch0up,
  • 1 lingura mustar picant,
  • 2 linguri ulei de masline;
  • Pentru sos:
  • cateva frunzulite de menta taiate ,
  • frunze de lamaita ,
  • frunze de oregano,
  • frunze de busuioc,
  • 100g. branza,
  • 300 dl. iaurt natur;
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA FRIGARUI COLORATE:

(8 frigarui/30'/1h. la rece)


1.Se spala cukkini, li se taie capetele fara sa se curete de coaja si se taie in fasii subtiri in lungime.Se presara cu sare pentru a se putea folosi pe frigaruie si sa se plieze mai bine.


2.Ardeiul rosu se spala, se taie in doua, i se scot semintele si se taie in bucati de 3 /3cm.Cascavalul afumat se taie asemanator ardeiului rosu.


3.Fasiile de cukkini se scurg de zeama lasata prin sarare.Se pregatesc frigaruile, care pot fi de bambus sau metalice.Se pun ingredientele in ordinea urmatoare:ardei, cascaval,cukkini pliat ,din nou ardei, cascaval, cukkini si tot asa pana la epuizarea ingredientelor .Se fac 8 frigarui.Se tin la rece 1 ora.


4.Se prepara primul sos:ceapa verde si usturoiul se spala si se taie marunt.Vinul rosu se amesteca cu otetul de vin rosu, cu sare, piper,ketch-up,mustar, ulei de masline si ceapa verde si usturoiul tocate.


4.Se prepara cel de-al doilea sos:se amesteca menta cu frunzele de lamaita, cu frunzele de oregano, de busuioc,toate bine si fin tocate cu branza si iaurtul.


4.La servire, frigaruile se aseaza pe un platou cu cele 2 sosuri alaturi si bagheta proaspata.


Daca ti-a placut reteta noastra "FRIGARUI COLORATE" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

ieri la 14:36

Salata de dovlecel, cu iaurt, marar si usturoi

de RODIMUR 7

pe 08.07 la 15:18

RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu sunca si cascaval