Clatite pufoase reteta cu sfecla si crema de branza

de Miha in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2015 | 4152 vizualizari

 

Clatite pufoase reteta Desi aperitivele nu sunt punctul meu forte, m-am gandit sa refac reteta acestor Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza. Nu stiu din ce motiv n-am fost prea incantata atunci cand le-am facut prima data. Astazi, dupa reteta Laurei A si impreuna cu ajutorul meu Breville Panini Maker am facut aceste clatite ce le-am devorat de indata. Si asta nu pentru ca imi era foame! :))))

 

INGREDIENTE

  • Clatite pufoase reteta
  • 1 sfecla mica de cca 100 g
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 100 g faina
  • un varf de lingurita praf de copt
  • 150 g crema de branza Almette
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite pufoase reteta cu sfecla si crema de branza:

Clatite pufoase reteta

Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare.

Incingem presa Breville Panini Maker. Punem compozitia cu o lingura sau cu un polonic mmai mic si nu punem capacul. Cand apar mici bule pe suprafata clatitei o intoarcem pe partea cealalta cu ajutorul unei spatule. Nu este nevoie sa ungem cu ulei presa aparatului Panini Maker Breville.

Scoatem clatitele pe o farfurie si dupa ce s-au racit le ungem cu crema de branza. Le rulam si le taiem felii groase.

Pofta buna! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pufoase reteta cu sfecla si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

01.08.2015, 16:55

ce super arata

Gicuta 1

10.08.2015, 11:23

Gabriela40 1

12.08.2015, 13:39

O sa arate bine alaturi de rulada cu spanac.
Un aperitiv ce te binedispune si te indeamna sa-l savurezi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

pe 15.04 la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite aperitiv, cu malai in aluat si umplutura de pizza