gabrielaiancu

1

Bucataras
incepator

Brno

Bucataras din 22.12.2011

RETETE6
PRIETENI5
Retete

Cozonacul lui Liberty

In Prajituri la 27 Dec 2011

Pentru a prepara aluatul : 1. Folosind masina de facut paine, sau intr-un bol mare, daca doriti sa realizati cozonacul in intregime manual, amestecati faina cernuta, cu untul si galbenusurile de ou. 2. Pentru a folosii drojdia, incalziti usor laptele (atentie, nu trebuie sa fie fierbinte)...

Saleurile cu branza si chimen ale bunicii

In Aperitive / Garnituri la 23 Dec 2011

1. Dizolvati drojdia in laptele putin incalzit. Lasati-o sa se odihneasca pentru 10 minute. Folosind mixerul sau masina de paine (eu prefer varianta a doua), amestecati untul, smantana, faina, uleiul, sarea, oul si amestecul de lapte cu drojdie, pana cand obtineti un aluat bine legat si pufos....

Cornulete fragede cu dulceata de zmeura

In Prajituri la 23 Dec 2011

1. Folosind mixerul sau masina de paine (eu prefer varianta a doua), amestecati la viteza medie, untul cu faina, pana cand obtineti o consistenta sfaramicioasa si omogena. Continuand la viteza mica adaugati apa si otelul si mixati pana cand compozitia se aduna intr-un aluat unitar. Inveliti...

Salata de iarna cu fructe de mare

In Fructe de mare la 22 Dec 2011

Mod de preparare: 1. Preincalziti uleiul intr-o tigaie si sotati fructele de mare pentru 3-5 minute. Adaugati sosul soya si continuati sa le gatiti pentru inca 3 minute. 2. Adaugati orezul basmati si mazarea fierte in prealabil(al dente), peste fructele de mare si continuati sa le gatiti,...

Consommé de pui cu ciuperci Portobello

In Supe la 22 Dec 2011

Mod de preparare: 1. Intr-o oala mare, puneti la fiert, in 2-4 cani apa, aripile de pui si legumele curatate si taiate, si bouquet-ul garni. Din cand in cand, spumati supa folosind o paleta. 2. Intre timp, taiati ciupercile in felii subtiri si sotatile intr-o lingura de unt sarat pentru...

Bundt cu lamaie, ghimbir confiat si glazura de mascarpone

In Prajituri la 22 Dec 2011

Mod de preparare al prajiturii: 1. Preincalziti cuptorul la 180°C. Tapetati cu unt si faina tava de bundt. Intr-un bol de marime medie amestecati faina cu coaja de lamaie, ghimbirul praf, praful de copt si sare. Dati bolul deoparte. 2. Folosind un mixer, bateti la vitezie medie, untul...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 27.12.2011

Cozonacul lui Liberty

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]