Consommé de pui cu ciuperci Portobello

de gabrielaiancu in Supe, 22 Dec 2011 | 3302 vizualizari

 

O supa clasica frantuzeasca foarte usor de facut si plina de arome (click pe fotografie pentru a o vizualiza complet).

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente (pentru 2 portii) :
  • 500 g aripi de pui cu tot cu piele
  • 2-4 cani apa
  • 3 radacini de telina mici, taiate in bucati
  • 2 morcovi marime medie, taiati in bucati
  • 1 bucata praz, taiata in bucati1 ceapa mica, taiata pe jumatate
  • 1 bouquet garni (cimbru, foaie dafin, patrunjel, rozmarin, tarhon)
  • 2 linguri taitei din grau organic
  • sare si piper proaspat macinat
  • 2-3 ciuperci Portobello
  • 1 lingura unt sarat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Consommé de pui cu ciuperci Portobello:

Mod de preparare:


1. Intr-o oala mare, puneti la fiert, in 2-4 cani apa, aripile de pui si legumele curatate si taiate, si bouquet-ul garni. Din cand in cand, spumati supa folosind o paleta.


2. Intre timp, taiati ciupercile in felii subtiri si sotatile intr-o lingura de unt sarat pentru 2-3 minutes. Scoatetile din tigatie si dati-le deoparte.


3. Cand carnea si legumele s-au fiert (in jur de 30 minute), scoateti-le din supa folosind o paleta. Strecurati apoi supa folosind o sita foarte fina, pentru a elimina orice alt rest de legume ramas si pentru a obtine o supa cat mai clara. Transferati supa intr-o cratita mai mica si dati-o din nou la foc medium. Adaugati taiteii si lasati supa sa fiarba pana cand taieteii sunt moi, aprox. 5 minute.


4. Condimentati consommé-ul dupa gust cu sare si piper. Serviti consommé-ul cu ciupercile sotate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Consommé de pui cu ciuperci Portobello" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

gabrielaiancu 1

29.12.2011, 09:15

E foarte delicioasa aceasta supa frantuzeasca, incercati-o neaparat!

mamaieelena 1

04.01.2012, 19:08

Bya Ralu 1

21.07.2012, 21:43

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi cu carnati afumati