Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Suceava
Bucataras din 14.05.2014
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...
publicat la 29.06.2014
Set de 2 teluri Kasahome
Pensula de patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 20:10
de bucatarasa 1
la 14:02
de Bucataras 6
la 11:25
la 10:57
la 10:21
de oanapl 7
11 comentarii
de Catalina L 8
9 comentarii
de - Andreea - 7
7 comentarii
de gaby_duceag 8
11 voturi
10 voturi
9 voturi
Constelatialeu
laura_n
mirela_sagi 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mary_mary 1
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de vacuta
Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si...