Ciorba de vacuta

de lacralacry in Ciorbe, 23 Mai 2014 | 1535 vizualizari

 

Delicioasa si hranitoare!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpă de viţel
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 1/2 radacina telina
  • 100 gr fasole pastai (sau mazare)
  • 1 lingura de bulion
  • 1/2 l borş de casă sau borş Magic
  • 2 cuburi Knorr de vita
  • verdeţuri (pătrunjel, mărar, leuştean)
  • sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea de vită se spală, se tăie bucăţele şi se pune la fiert în 2 l de apă rece cu sare. Se fierbe aproximativ o oră, la foc mijlociu. In timp ce fierbe, carnea se spumeaza. După ce car­nea este aproape fiartă, se adaugă morcovul, telina si pastarnacul, taiate cubulete şi cuburile Knorr. După 10 minu­te se adaugă ardeiul gras tăiat mărunt, ceapa, cartofii tăiaţi cuburi şi fasolea sau mazărea din conservă.


Se continuă fierberea, până ce toate ingredientele sunt pătrunse. Se mai lasă 10 minute la foc potrivit, apoi se adaugă borşul şi se potriveşte de sare, după care se adaugă bulionul si verdeata . . Optional se poate servi ci cu smantana si ardei iute..

 

TIPS-URI

1

Ciorba se serveste calda cu putin leustean proaspat peste!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Rocsi 1

24.05.2014, 21:54

Buna.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba a la grec de vitel