lory_andronache

1

Bucataras
incepator

galati

Bucataras din 03.12.2012

RETETE7
PRIETENI8
Retete

Tort de ciocolata

In Torturi la 11 Aug 2013

Mod de preparare blat Ouale se pun intr-un bol impreuna cu zaharul si se amesteca cu mixerul pana ce se topeste zaharul. Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga faina amestecandu-se in continuare. Se omogenizeaza compozitia dupa care se adauga praful de scortisoara, plicul de zahar vanilinat si...

Amintiri din copilarie - Orez cu lapte

In Mancare copii la 5 Mar 2013

Se pune la fiert laptele si se lasa pana ce ajunge la punctul de fierbere. In laptele fiert se pun coaja de lamaie, zaharul vanilinat  si se adauga orezul spalat in prealabil. In timpul fierberii se pun cele 3-4 linguri de zahar si se lasa pe foc pana ce orezul este fiert iar laptele are o...

Pizza de casa

In Pizza la 4 Mar 2013

Mod de preparare-aluat pizza: Intr-un bol se pune drojdia faramitata si zaharul si se adauga 1/2 pahar de apa si lasa sa creasca 10 minute. In alt bol se cerne faina se adauga sarea si se amesteca putin ca sarea sa nu vina in contact direct cu drojdia din maia. Se adauga maiaua si...

Rulou de pui si inele de calamar cu cartofi nature

In Pui la 25 Ian 2013

Mod de preparare rulou de pui: Se taie pieptul in patru bucati egale, se bat ca pentru snitele si se introduce in marinata formata din ingredientele mai sus mentionate dupa care se aseaza cate un strat de varza calita sau orice alta umplutura doriti si 3 fasii de cascaval. Pieptul de pui se...

Saratele cu branza de oi si mac

In Dulciuri la 22 Dec 2012

Margarina sa taie cuburi si se lasa la temperatura camerei sa se inmoaie. Se adauga branza si se amesteca, apoi se adauga smantana si pliculetul de drojdie uscata.Se incorporeaza faina pane se obtine o coca maleabila dar nelipicioasa. Se framanta si apoi se tintinde o foaie care se impacheteaza...

Cornulete cu rahat

In Dulciuri la 17 Dec 2012

Ingredientele mai sus mentionate se amesteca intr-un castron pana ce se formeaza un aluat moale si nelipicios. Acesta se intinde si se taie in patrate, punandu-se pe fiecare cate o bucatica de rahat, se ruleaza si se dau la cuptorul incins in prealabil la 160-180 de grade, pentru circa 40-45 de...

Rulada de pui cu garnitura de cartofi

In Pui la 10 Dec 2012

Se taie pieptul in patru bucati egale, se bat ca pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper. Pieptul condimentat se lasa sa-si traga aromele cat timp ne ocupam de cartofi. Acestia trebuiesc curatati, spalati si taiati asa cum doriti. Cascavalul, kaizerul si castravetele murat se taie in...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 23.11.2013

Salam de biscuiti

publicat la 11.08.2013

Tort de ciocolata

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]