Gherca Daniela

5

Bucataras
senzational

Iasi

Bucataras din 02.04.2014

RETETE448
PRIETENI330
Retete / Aperitive / Garnituri

Tortilla/Omleta spaniola

In Aperitive / Garnituri la 27 Mar 2015

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem fasii subtiri ( taiem cartoful in 2 pe lungime, apoi fiecare jumatate tot in 2 si cu ajutorul unui cutit taiem fasii subtiri (foto)). Intr-o tigaie punem uleiul si cand este foarte bine incalzit punem cartofii cu putina sare si amestecam din cand in cand...

Chec aperitiv cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 18 Dec 2014

Ciupercile le curatam, le spalam si le calim in cateva linguri de ulei. Dupa ce a scazut apa de la ciuperci, peste am pus ceapa si ardeiul taiate marunt si le calim impreuna cateva minute. Scoatem intr-un bol pentru a se raci. Separat batem bine ouale cu sare si piper si turnam peste...

Omleta Mic Dejun

In Aperitive / Garnituri la 3 Noi 2014

Batem albusurile cu sare si piper, le punem in tigaia bine incinsa cu ulei, cand s-a rumenit usor intoarcem albusurile ca pe clatite si deasupra asezam feliile de cascaval. Scoatem pe o farfurie, in mijloc punem crenvustiul si rulam. Servim alaturi de rosii, castraveti sau cu ce va place......

Placinta cu carne la tigaie

In Aperitive / Garnituri la 18 Sep 2014

Pentru aluat: Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert;  Intre timp cat avem cartofii la fiert facem o maia din drojdie cu zaharul si 50 ml lapte caldut, omogenizam bine si peste mai punem 2 lingurite de faina si lasam sa creasca pentru 10 min. Dupa ce au fiert, ii...

Covridog

In Aperitive / Garnituri la 24 Iul 2014

Aluatul: punem o cescuta de apa calduta in bolul unde framantam si punem drojdia, lasam fara sa amestestecam 5-6 minute, pe urma punem sare, uleiul de masline si faina treptat. Framantam bine pana nu se mai lipeste de maini. (Daca mai trebuie apa mai puteti adauga). Lasam la crescut....

Adei copti umpluti cu branza in tempura

In Aperitive / Garnituri la 16 Iun 2014

Am pus ardeii in cuptor la copt Dupa ce au copt, i-am decojit, le-am luat semintele din interior si am umplut cu branza ( am amestecat branzaturile cu mararul si putina sare); Dupa care i-am dat prin tempura ( am batut oul cu putina sare, am adugat faina si apa formand o pasta mai groasa ca la...

Pateuri cu branza sarata

In Aperitive / Garnituri la 11 Mai 2014

Am lasat aluatul la temperatura camerei pana s-a dezghetat, apoi l-am taiat in patrate, mi-au iesit aprox. 20 de patrate . Apoi, am dat branza sarata la razatoare si am amestecat-o cu galbenusul, cu compozitia obtinuta, am pus in patratele de foietaj si le-am lipit bine pentru a nu iesi branza...

Alivanca Moldoveneasca

In Aperitive / Garnituri la 3 Apr 2014

Se amesteca toate ingredientele, iar la sfarsit, se adauga branza, amestecand usor, pana se incororeaza si aceasta.  Se toarna compozitia intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade, pana se rumeneste usor deasupra.  Se serveste cu...

Afisate 31 - 38 din 38 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]