Covridog

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2014 | 3662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g faina
  • 20g drojdie
  • un praf de sare
  • apa
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • 10 crenvusti de porc, pui etc;
  • un galbenus de ou
  • sare grunjoasa pentru presarat deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Aluatul: punem o cescuta de apa calduta in bolul unde framantam si punem drojdia, lasam fara sa amestestecam 5-6 minute, pe urma punem sare, uleiul de masline si faina treptat. Framantam bine pana nu se mai lipeste de maini. (Daca mai trebuie apa mai puteti adauga). Lasam la crescut. Crenvustii i-am fiert putin, i-am sters cu un servet de bucatarie si i-am lasat sa se raceasca. Intindem aluatul bine cu sucitorul pe masa de lucru si cu un cutit taiem fasii de 1,5 - 2 cm si rulam aluatul pe crenvusti.

Dupa ce i-am rulat ii punem pe hartie de copt, intr-o tava, eu i-am pus direct pe gratarul de la aragaz si ii ungem cu galbenusul de ou, apoi presaram sare grunjoasa deasupra. Bagam la cuptor pana se rumenesc usor!!!

Sunt perfect pentru pachetel la munca sau de ce nu o gustare intre mese alaturi de iaurt, mustar sau ketchup!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Covridog