Alivanca Moldoveneasca

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2014 | 11076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 5-6 linguri de zahar (dupa cum dorim, mai dulce sau nu)
  • 2 cani cu chisleac (lapte batut)
  • 2 cani cu malai
  • o jumatate cana cu faina alba
  • 50 ml ulei
  • o lingurita de sare
  • 400 g branza vaci
  • 150 g branza de oi
  • 1 ligurita bicarbonat stins cu lamaie sau otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alivanca Moldoveneasca:

Se amesteca toate ingredientele, iar la sfarsit, se adauga branza, amestecand usor, pana se incororeaza si aceasta. 

Se toarna compozitia intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade, pana se rumeneste usor deasupra.

 Se serveste cu smantana sau cu chisleac

Reteta aceasta o facea mama acasa in rola sobei....mmm si ce frumos mirosea. V-am facut pofta?

Daca ti-a placut reteta noastra "Alivanca Moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Alivanca