Rulada cu sunca

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2010 | 2649 vizualizari

 

O reteta extrem de simpla dar foarte gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • jumatate de foaie aluat foietaj
  • 6-7 felii de sunca
  • 6-7 felii de cascaval
  • jumatate ardei rosu
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu sunca:

Jumatatea de aluat foietaj se lasa la dezghetat.


cand s-a dezghetat ,pe masa de lucru se presara faina alba si se aseaza foaia de aluat.


se mai intinde putin cu sucitorul(eu am avut de la linco si e destul de groasa foaia) dar nu foarte tare .


sunca se taie felii foarte subtiri.


la fel se procedeaza si cu cascavalul.


ardeiul se taie fasii lunguiete.


peste foaia de aluat se aseaza feliile de sunca,apoi feliile de cascaval iar la urma fasii de ardei rosu.


se ruleaza usor si se aseaza intr-o tava in care puneti hartie de copt.


oul se bate,iar cu o pensula se unge rulada.


se da in cuptorul incins circa 30min.


cand e gata,se lasa putin sa se raceasca si apoi se serveste.


 

TIPS-URI

1

daca vreti sa faceti toata foaia de aluat o impartiti in doua,si faceti doua rulade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 21:11

delicioasa.........5 furcu...............

Rocsi 1

17.06.2010, 22:00

multumesc medioto...mereu o draguta

Roxana 1

18.06.2010, 17:57

si mie imi place foietajul in orice combinatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (reteta adaptata)