Chiftele fara carne la cuptor, cu sos de praz

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2015 | 10182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. cartofi fierti in coaja
  • cca 150 gr. branza telemea rasa
  • cca 150 gr. casacaval ras
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de pesmet
  • patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust.
  • ienibahar macinat
  • 1 ou batut
  • faina, 2-3 linguri
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • 1 praz intreg
  • marar uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele fara carne la cuptor, cu sos de praz:

Cartofii fierti in coaja se curata, se trec pe razatoarea fina.


Adaugam cascavalul ras, branza trecuta tot pe razatoarea fina, oul, patrunjelul, ienibaharul macinat, pesmetul.


Amestecam, formam chiftelute de marimea dorita pe care le trecem prin uu batut, apoi prin faina si le asezam in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt.


Preincalzim cuptorul la 180 grade.


Dam tava la cuptor pana se coc chiftelele su capata aspect de rumen.


Spalam prazul si il taiem vucatele.


Punem uleiul in tigaie, adaugam prazul tocat, sotam la foc potrivit cateva minute.


Adaugam rosiile pasate ,acoperim tigaia si lasam sa fiarba pana scade apa si obtinem consistenta dorita la sos.


Presaram putin marar, asezonam cu sare si piper dupa gust, apoi oprim focul.


Servim chiftelutele cu sos fierbinte.


Delicioase...


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele fara carne la cuptor, cu sos de praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

15.03.2015, 14:44

geoline 1

15.03.2015, 23:22

mult mai sanatoasa varianta asta!

monik80 1

17.03.2015, 22:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute coapte in cuptor