Ciuperci pane

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 3946 vizualizari

 

O mancarica delicioasa. Va spun cu mana pe inima. Piticul meu a papat o gramada, crezand ca sunt snitele de pui. De fapt, seamana izbitor la gust cu un snitel de pui. Eu am avut ciuperci de padure, tare frumoase si carnoase.

 

INGREDIENTE

  • 3 palarioare de ciuperci mari (preferabil de padure)
  • sare, piper
  • usturoi granulat
  • 3 oua
  • 1 lingura faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Ciupercile se spala bine. Se taie coditele si apoi palarioareele se feliaza la o grosime de max. 1 cm. Se condimenteaza pe ambele parti. Ouale se bat bine apoi se adauga iar condimente si faina. In acest amestec se pun ciupercile si se amesteca usor, pana "s-au manjit" toate cu sos.

Se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet absorbant si se mananca cat ai clipi..:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alinutzika 1

10.06.2012, 22:58

ma bucur ca va plac!Pup

Lau 1

11.06.2012, 08:22

foarte bune

mihaelar63 1

12.06.2012, 22:57

Sa mori de pofta ce bunatati ai tu aici .
Si eu faceam pe cand nu ne era asa teama de ciuperci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pane