Aperitiv ciupercute crocante

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2017 | 834 vizualizari

 

M-a tentat sa prepar aceste ciuperci micute si crocante. Nu le terminasem de prajit pe toate si jumatate au si disparut !
 

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane dde ciupercute in saramura
  • 2 linguri faina alba
  • 4 linguri gris
  • 1 ou
  • sare
  • nucsoara pudra
  • piper macinat
  • 1 lingurita rozmarin verde tocat
  • ulei pentru prajit
  • rosii si ardei iute pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciupercute crocante:


  1. Ciupercile se scurg de saramura si se limpezesc cu apa rece.

  2. Se pun ciupercutele intr-un bol si se sareaza.

  3. Condimentati cu piper si nucsoara.

  4. Adaugati rozmarinul tocat.

  5. Se pune si faina alba peste ciuperci si se amesteca.

  6. Bateti un ou si adaugati peste ciupercute.

  7. Puneti ulei la incins intr-un vas mai mic. Veti folosi astfel mai putin ulei.

  8. Rostogoliti fiecare ciupercuta prin gris si puneti la prajit in uleiul incins.

  9. Se scot ciupercile cu ajutorul unei spumiere si se lasa pe un servet de hartie care va absorbi surplusul de ulei.

  10. Serviti ciupercutele crocante insotite de rosii si ardei iute.


Pofta buna !!!!!

 

TIPS-URI

1

Puteti sa serviti aceste ciuperci crocante ca aperitiv sau ca garnitura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciupercute crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Xandrinne 1

19.07.2017, 08:27

Ce bune!!

Rocsi 1

19.07.2017, 19:33

mirela0911 1

20.07.2017, 09:12

Bune rau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinaţi la cuptor