Aperitiv cornuri cu branza si susan

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2018 | 1130 vizualizari

 

Picnicul bucatarasilor

 

INGREDIENTE

  • 1 cub drojdie
  • 600 gr. faina alba
  • 350 ml lapte caldut
  • 1 lingurita zahar tos
  • 1/2 lingurita sare
  • 50 gr. unt
  • branza de oaie+branza topita, in total cca300 gr.+1 galbenus
  • pentru uns: 1 albus
  • susan alb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cornuri cu branza si susan:

Branza de oaie se amesteca cu branza topita si cu galbenusul de ou crud.


Drojdia se pune impreuna cu zaharul si sarea in vas mare de plastic, adaugam untul si laptele caldut, apoi faina.


Amestecam si framantam un aluat elastic pe care il acoperim cu un prosop si il lasam la dospit mai bine de o ora.


Preincalzim cuptorul la 175 grade Celsius.


Tapetam doua tavi cu hartie de copt.


Dupa ce aluatul si-a dublat volumul il rasturnam pe masa de lucru infainata, il impartim in 6 bucati aproximativ egale, pe care le intindem pe rand cu sucitoarea, apoi impartim fiecare parte in 8 triunghiuri.


asezam cate o lingurita din umplutura la mijlocul fiecarei baze ale triunghiului, rulam cornuletele si le asezam in tavi.


Ungem cu albus batut, apoi presaram susan si coacem cornuletele pana devin aurii.


Se pot servi fierbinti, calde sau reci... sunt grozav de gustoase,oricum!


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cornuri cu branza si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 9 %
219.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

cristinutanicolita 1

18.06.2018, 22:58

Bune!

kytz 1

19.06.2018, 04:27

Bune! 🍻

dantes 1

19.06.2018, 15:07

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalute de post cu ciuperci
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga topsita