Pachetele cu prezunto

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2015 | 760 vizualizari

 

Gustarile din foietas cu diferite umpluturi se fac rapid si sunt foarte gustoase. Eu de data asta am facut niste pachetele umplute cu prezulto si au avut succes la o gustare in aer liber.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietas dreptunghiular
  • 1 ou
  • 4-6 felii de prezunto
  • 4 felii de branza flamengo
  • seminte de susan si de chimen
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu prezunto:

Pentur 4 bucati care sutn destul de mari, suficiente pentru doua persoane, avem nevoie de o foaie dreptunghiulara de foietaj care a fost in prealabil decongelata la temperatura camerei.


Am taiat 8 dreptunghiuri egale; punem pe patru din ele o felie de branza, o felie de prezunti faramitata si peste iar o felie de branza. Ungem marginile cu ou batut si punem alt dreptunghi deasupra. Inchidem bine capetele si facem forma cu o furculita. Le ungem cu ou batut si presaram cu seminte de chimen si susan. Dam la cuptorul incins pentru cca 20-25 minute, pana sunt rumenite frumos si crescute. Servim calde sau reci.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu prezunto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

dantes 1

18.05.2015, 08:54

Interesant

MOKUSKA 1

18.05.2015, 10:30

cristeena20 1

27.05.2015, 12:15

daniela, ai gresit pagina!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Cabanos in foietaj