Retete culinare din Rwanda

Chiftele de dovlecei cu parmezan si susan

Postat de: gurita_ta2005

Dovlecelul se curata de coaja, se curata de seminte si se da pe razatoarea mare, se presara sare si se lasa deoparte. Dupa cateva minute se stoarce compozitia de dovlecel, de zeama lasata, se... Citeste continuarea

Cornuri cu gem si alune

Postat de: marieta

Ouale se bat cu celelalte ingrediente, se adauga faina si se framanta bine pana se dezlipeste de pe peretii castronului si de pe maini. Se lasa la dospit. Cand a dospit (aproximativ 1 ora), se iau... Citeste continuarea

Corabioare de cartofi

Postat de: nico15

Cartofii se spala, curata si se pun la fiert, cand sunt gata se scot se dau printr-un jet de apa rece, se taie in 1/2 si se scobesc in mijloc, separat se caleste ceapa: alba, rosie, verde,... Citeste continuarea

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro