Butoiase umplute cu carne

de trifadalia in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2020 | 2119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine
  • 300 grame carne de porc
  • 1 bucata ceapa
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita coriandru
  • 3 catei de usturoi
  • 1 buc ou
  • 1 lingurita de sare
  • piper
  • 16 buc sunca de porc feliata
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase umplute cu carne:

Carnea se toaca pe masina de tocat carne . Paine se stoarce de lichid si se da si ea prin masina de tocat carnea. Ceapa se da si ea prin masina de tocat carne . 

Se rade usturoiul , se adauga mustarul, coriandru sarea, piperul si oul si se amesteca bine pana se omogenizeaza toate ingredientele. 

Pe fiecare felie de sunca se pune cate putin din compozitie si se modeleaza pentru a putea fi rulate feliile, care se aseaza pe o hartie de copt si se dau la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 200 grade Celsius. 

Se servesc ca aperitiv sau langa orice fel de garnitura. 

TIPS-URI

1

painea se inmoaie intr-o cana de lapte sau apa daca nu se doreste in lapte

2

se poate adauga si o legatura de patrunjel verde care se toaca si el marunt

3

sunca de porc se poate inlocui cu felii de kaiser putin afumat

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

RODIMUR 1

10.07.2020, 21:50

Gustoase butoiașe! Le-am văzut și pe Facebook...

trifadalia 1

11.07.2020, 07:05

Da RODIMUR ai dreptate postez mult si acolo dar fără reteta.

dantes 1

12.07.2020, 09:48

Gustoase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos cu piure